iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?
Maddi sıkıntılardan dolayı Android kullanımına herhangi bir yorum yapmadım, yapmayın!
iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?
Maddi sıkıntılardan dolayı Android kullanımına herhangi bir yorum yapmadım, yapmayın!
Özgürlük..iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?
Tam tersi aslında IOS yaşlılar için daha kontrol edilebilir bir ana ekrana,ayarlara sahip. Her şey elinin altında.Hocam sorduğunuz soru o kadar saçma ki Mercedes varken neden BMW kullanıyorsunuz sorusu gibi. Adama Android daha kolay geliyor olabilir, ki iOS gerçekten zor yaşli insanlar Android'i IOS'tan daha kolay kavrıyor örneğin.
iOS zor mu?iOS gerçekten zor yaşli insanlar Android'i IOS'tan daha kolay kavrıyor örneğin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.