Bir insan neden Android kullanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?

Maddi sıkıntılardan dolayı Android kullanımına herhangi bir yorum yapmadım, yapmayın!

Hocam sorduğunuz soru o kadar saçma ki Mercedes varken neden BMW kullanıyorsunuz sorusu gibi. Adama Android daha kolay geliyor olabilir, ki iOS gerçekten zor yaşli insanlar Android'i IOS'tan daha kolay kavrıyor örneğin.

iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?

Maddi sıkıntılardan dolayı Android kullanımına herhangi bir yorum yapmadım, yapmayın!

Bayağı saçma bir konu. Kimin ne kullandığını ne yapacaksın ki? Böyle bir konu açmanın mantıklı bir sebebi var ise lafımı geri alırım.

Saçma sapan bir fiyatlandırması var S23 Ultra bile 40-50k iken kim 14 Pro Max gibi bir cihaza 80 küsur bin verirki.

Hocam sorduğunuz soru o kadar saçma ki Mercedes varken neden BMW kullanıyorsunuz sorusu gibi. Adama Android daha kolay geliyor olabilir, ki iOS gerçekten zor yaşli insanlar Android'i IOS'tan daha kolay kavrıyor örneğin.
Tam tersi aslında IOS yaşlılar için daha kontrol edilebilir bir ana ekrana,ayarlara sahip. Her şey elinin altında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı