Bir insan neden Android kullanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?

Maddi sıkıntılardan dolayı Android kullanımına herhangi bir yorum yapmadım, yapmayın!

Basit işleri görmek için bir insan bir telefona yüklü miktar baymak istemez?

Sonuna kadar size katılıyorum. Birçok insan (daha doğrusu 18 yaşın altındaki çocuklar.) Sırf Android'de hileli Instagram vs. İndirilebildiği için IOS'u kötülüyor 🤣🤣🤣. Dediğiniz gibi bu durum IOS'da da oluyor ama bir tık daha zor Android'e göre.

Benim Android'deki özgürlükten kastın ROM değişikliği ve arayüz özelleştirmesi.

Ergenlerin ve 7 yaşındaki veletlerin buraya özgürlük deme hakkı yok zaten.

Sonuna kadar size katılıyorum. Birçok insan (daha doğrusu 18 yaşın altındaki çocuklar.) Sırf Android'de hileli Instagram vs. İndirilebildiği için IOS'u kötülüyor 🤣🤣🤣. Dediğiniz gibi bu durum IOS'da da oluyor ama bir tık daha zor Android'e göre.
Zor felan değil. App Valley, Top Store gibi marketler var. Buradan indiriliyor ve JB’ye felan gerek yok.

Sonuna kadar size katılıyorum. Birçok insan (daha doğrusu 18 yaşın altındaki çocuklar.) Sırf Android'de hileli Instagram vs. indirilebildiği için IOS'u kötülüyor 🤣🤣🤣. Dediğiniz gibi bu durum IOS'da da oluyor ama bir tık daha zor Android'e göre.

Hayır watusi kurması çok kolay. Hatta Android'den daha iyi, mesaj yedeği alabiliyorsun.

Tamam eyvallah s23 daha iyi vs. diyorsunuz ama arkadaşlar bunu neden kabul etmiyorsunuz? Android cihaz istediği kadar iyi özelliklere sahip olsun bir kaç sene sonra kasıyor bu kadar bunun ötesinde bir yorum yok. Ben 40 bin lira para verip 3 sene sonra kalacağını bildiğim bir cihazı neden alayım?
Bu genellikle M ve A serisi cihazlarda oluyor diye biliyorum. Şahsen amiral gibi S serisi cihazlarda böyle sorun yaşayan duymadım.

iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?
Maddi sıkıntılardan dolayı Android kullanımına herhangi bir yorum yapmadım, yapmayın!
iOS'taki özelliştirme ve özgürlük sıfır.
Jailbroken olmayan bir iPhone, rootsuz bir Android kadar özelliştirme içermez.
IPA dosyalarını iPhone'lara yüklemek işkence. Bedava hesaplardan en fazla 3 uygulama yükleniyor.
Uygulamalar 1 hafta sonra geçersiz hâle geliyor. Fakat Android APK'ları sınırsız süre ve miktarda saklıyor.

Elime iPhone aldığım güne lanet olsun. İşletim sistemi, arayüz falan her şey Apple'ın istediği gibi olmalı, onun yolu onun kuralları. En basit uygulamaya para istiyor. iTunes diye bir program yapmışlar kullanmayı çözene kadar sıfırdan Arapça öğrenirdim. Bırak işte takayım kabloyu tak tak fotoğraf müzik atayım saniye sürer. Son modelleri bile hala 3-4K mAh pil kullanıyor. iPhone alıyorsun bir de yanında 20K powerbank almalısın. Fiyatları da manasız pahalı. Sanırım artık kutularından adaptör kulaklık vs de çıkmıyor.

Hiçbir darbeye dayanıklı değil, çevremdeki IPhone'ların %95'inin ekranı en az 2 yerden çatlak. Tek iyi olduğu konu kamera. Kasma donma sorunları da abartıldığı gibi değil, IPhone'lar da kasma donma yapıyor boş yapmayın. Zaten Apple'ın eski modellerine yazılım güncellemesi diye kastırma yaptığını da biliyoruz. Asıl bir insan neden iOS kullanır ki?

Daha güvenli daha stabil, virüs girmiyor diyebilirsiniz fakat telefon kullanmayı da bilirseniz virüs girmez zaten. Ben on yıllardır Android kullanıyorum hiç virüs girmedi. Ne yaptığınızı biliyorsanız sorun yaşamazsınız. Telefonun RAM'i dolmuş ağzına kadar arkada 80 tane uygulama açık hiçbirini kullanmıyor diyor ki kasıyor bu. Ee kasar kardeşim, sen telefon kullanmayı bildiğinden emin misin? Bence iPhone'lar kafası bir şeye basmayan üşengeç zenginler için üretilen cihazlar. Android manuel stage 5 bir JDM ise iPhone tam otomatik bir golf arabasıdır net...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı