Bir kasaya 2 bilgisayar bağlamak mümkün mü?

Yayıncılara özel para kasasından hallice kasalar var ve YouTube'da kurulumunu izlemiştim. Ama herhalde 2 yıl olmuştur. Sen yine de "yayıncı kasası" diye ararsan bulma ihtimalin var. Aynı kasaya PS4'ü bağlayan bile görmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anladım sanırım kast edileni, arkadaşta bir kasa var ve 2'şer adet de ekipman var. Tek kasayı iki ayrı bilgisayar olarak kullanmaya çalışıyor. Türk YouTube teknoloji kanallarının birinde nasıl yapıldığını görmüştüm.
Sanal makine ile yapılabilir aslında.

Sanal makine istenileni neden karşılamıyor? Type 1 Hypervisor nedir duydunuz mu?
Canım arkadaşım, aynı bilgisayara ikişer adet ekipman bağlanmak isteniyor. Aynı anda tek kasadan 2 ayrı Windows olması gerek yani. İlk grup ekipmanların bir windowsu, ikinci grup ekipmanların ikinci Windowsu kontrol etmesi gerekir. Ben burada bundan bahsediyorum. Hatta "Multiseat Configuration' diye geçiyor internette.

Canım arkadaşım, aynı bilgisayara ikişer adet ekipman bağlanmak isteniyor. Aynı anda tek kasadan 2 ayrı Windows olması gerek yani. İlk grup ekipmanların bir Windows'u, ikinci grup ekipmanların ikinci Windows'u kontrol etmesi gerekir. Ben burada bundan bahsediyorum. Hatta "Multiseat Configuration' diye geçiyor internette.

KVM/QEMU kullanarak donanımı sanallaştırıp ekipmanların bağlı olduğu USB kontrolcülerini USB passthrough aracılığıyla distemlere dağıtacak.

Multiseat Configuration dediğiniz olay sanallaştırma ile yapılıyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı