Bir kişi benimle uğraşıyor

Bir tane küfürbaz veled için değmez gibi. Hayatı etkilenebilir, bende ortaokulda çok kavga ettim pişmanım. Ailesine durumu iletmesi daha doğru olur, ben şahsen bir büyüğünün çocuğu uyarması veya çocukla muhatap olmadan ailesi ile konuşması taraftarıyım.

Bilemiyorum hocam çevremde sorunlar hep böyle çözülüyor. Hiç lafla sonuca varılan bir probleme şahit olmadım. Tabi önce dediğiniz gibi yapsın. Yukarıda da yazdım eninde sonunda bu işi kuvvet çözer. Tabi ailesine söylesin. Anladığım kadarıyla çocuk pısırık dışarıdan güçlü gözükmeye çalışan bir tip. Babasından bir fırça yediği zaman R de yapabilir. Tam aksine kinlenip zorbalığını da arttırabilir.

Merhaba arkadaşlar. Sınıf grubunda bana ailevi ağır küfür eden bir çocuğa çok tilt oldum ve evine kadar gidip yüzünü gözünü dağıtasım var. Aynı sınıftayız öncelikle. Ben normal bir şekilde yazıyorum sürekli benimle dalga geçme peşinde ve ben uyardığım halde gidip küfür edince gruptan ayrıldım. Discord sunucuma kadar gelip özenti falan diyor 🤣 Kısacası 3 yaşında bir çocuktan farkı yok. Kendini 20 yaşında sanıyor herkese farklı farklı üstünlük kurmalar falan sonra uyuşturucu meraklısı gibi davranıyor. Sizce ne yapmalıyım? Sallamayıp devam mı edeyim yoksa evine kadar gidip uğraşmak zorunda mı bırakayım kendimi?
Bir sonuç çıkacağı için değil ama ettiği küfürleri kanıtlı bir şekilde EMG Online yolla, yolladığının kanıtını da çocuğa göster ve özür dilerse şikayetini geri alacağını belirt bak o zaman ne oluyor.
Bir sonuç çıkacağı için değil ama ettiği küfürleri kanıtlı bir şekilde EMG Online yolla, yolladığının kanıtını da çocuğa göster ve özür dilerse şikayetini geri alacağını belirt bak o zaman ne oluyor.
Hatta yollamadan önce özür dilemesini aksi takdirde EMG Online yollayacağını belirt biraz korksun :D

Merhaba arkadaşlar. Sınıf grubunda bana ailevi ağır küfür eden bir çocuğa çok tilt oldum ve evine kadar gidip yüzünü gözünü dağıtasım var. Aynı sınıftayız öncelikle. Ben normal bir şekilde yazıyorum sürekli benimle dalga geçme peşinde ve ben uyardığım halde gidip küfür edince gruptan ayrıldım. Discord sunucuma kadar gelip özenti falan diyor 🤣 Kısacası 3 yaşında bir çocuktan farkı yok. Kendini 20 yaşında sanıyor herkese farklı farklı üstünlük kurmalar falan sonra uyuşturucu meraklısı gibi davranıyor. Sizce ne yapmalıyım? Sallamayıp devam mı edeyim yoksa evine kadar gidip uğraşmak zorunda mı bırakayım kendimi?
Dava edildiniz iyi günler deyin zaten korkar bidaha yapmaz.

Dostum 14 yaşındaysan ortaokuldaki son senen olması lazım. Ben olsam okul açıldığı gün hata yapmasını -kışkırtıcı hareket- beklerdim. Söylediğin gibi bir tip rahat durmaz zaten. Yaptığı en ufak bir kışkırtıcı harekette ağzını burnunu dağıt bence. Olay büyürse küfürlerin yaptığı kışkırtmaların hepsini gösterirsin. "Bugüne kadar kendimi tuttum artık tutamıyorum kendimi" tarzı bir cümle de kurarsan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Üstüne hem çocuğu dövmüş olursun hem de disiplinin çocuğun ettiği küfürlerden haberi olur böylece "ispitçi bebe" gibi şeyler de diyemez hakkında. Ben hep bunu kullandım lisede ortaokulda hep de iş yaptı.

Uyuşturucu ile ilgili dediğinden sonra alkol ve uyuşturucunun iyi bir şey olduğunu sanan küfür manyağı düzgün konuşmayı bilmeyen laftan anlamayan özenti ergenin teki olduğunu anladım. Terbiye ve üslubunu bırakma kötü laf etme onu takma yokmuş gibi davran zaten kuduracaktır bu ona en büyük darbeyi vurur. Ayrıca ettiği küfür hakaret ne varsa kayıt al belki işine yarar:D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı