Bir kızı sevmek

Yaptığı hareketler bir şey kanıtlamaz bence. Benim sevdiğim kız sürekli bana dokunmaya çalışırdı, benle konuşurken saçıyla oynardı falan. Her hafta rüyama da girerdi. İnternetten araştırıyordum işte şunları falan yapıyorsa kesin seviyordur diye hepsini fazlasıyla yapıyordu ama sevmiyormuş 😄🙂😑😔😭 Bu arada teklif ettiğin kızın babası mafya falan değilse reddedilmekten korkma.
 
Yaptığı hareketler bir şey kanıtlamaz bence. Benim sevdiğim kız sürekli bana dokunmaya çalışırdı, benimle konuşurken saçıyla oynardı falan. Her hafta rüyama da girerdi. İnternetten araştırıyordum işte şunları falan yapıyorsa kesin seviyordur diye hepsini fazlasıyla yapıyordu ama sevmiyormuş 😄🙂😑😔😭 bu arada teklif ettiğin kızın babası mafya falan değilse reddedilmekten korkma.

Benim sevdiğim kızın soyadı Carleone ne yapabilirim reis yardım!
 
Ergen duyguların sana birisi iyi davranınca (özellikle karşı cins) direkt olarak "Ona aşık olmalıyım, çok iyi bir kız" Gibi davrandırtıyor.

Kız ile samimiyetin varsa ve seviyorsan git açıl, kaybetmekten korkma. Korkacağın tek şey kızın kötü tarafı olsun. :trol:
 
Beyler sevdiğim kız (o bunu bilmiyor) bana rakuna benzediğimi söyledi kızı çok güldürüyorum derste o da bana bakıyor arada bazen göz göze geliyoruz ne yapayım? 8. sınıfım kız bayağı zeki, ben de zeki sayılırım. Kızı çok güldürüyorum ne yapayım? Utangaç birisiyim ona göre yazın.

Kemal misin?
 

Geri
Yukarı