Bir kızı unutamamak

Unutmayı denemek zordur benim başıma gelmez inşallah ve bu sizi sinir edebilir ama sanırım tek çare bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar unutmayı uzun zamandır denedim ve hobi olarak da ne yapacağımı bilmiyorum gitar kursuna gitmek istedim maddi imkanlardan dolayı gidemedim yani ülkenin durumunu da biliyorsunuz.

Kendisiyle arkadaştım ve ben gayet belli ediyordum ona aşık olduğumu kendisi anlamıştı zaten ilk kahve içişimizde bir aşk kitabı hediye etmiştim ona her hareketimde ben bilerek belli ettirmeye çalışıyordum zaten ilişki sonra friendzone dönmesin diye ne deniliyorsa ona artık.
Ona böyle yakın davranırken tepkisi nasıl oluyordu?

Bekle. Kız elbet bir gün boşa çıkar. O zaman tekrar kızla konuşmaya başlarsın hareketlerinden anlarsın zaten. Baktın yine olmadı bir tane yeni kız arkadaş edinmiş olursun. Tabi kıza sevgili gözüyle bakarsan olmaz.

Ona böyle yakın davranırken tepkisi nasıl oluyordu?

Yani böyle utanıyordu gülümsüyordu ve bazen de iltifat ediyordum kendine illa anlamıştır yani.
Bekle. Kız elbet bir gün boşa çıkar. O zaman tekrar kızla konuşmaya başlarsın hareketlerinden anlarsın zaten. Baktın yine olmadı bir tane yeni kız arkadaş edinmiş olursun. Tabi kıza sevgili gözüyle bakarsan olmaz.

Hareketlerinden anlamak pek mümkün değil bir de hoşuma gitmiyor sanki yedekteyim gibi yani beklerim onun için de ama onun boşa çıktığını anlayamam çünkü okulda değil sevgilisi.

Acıyı yaşamadan geçip gitmez dostum. O acıyı yaşayacaksın. Belki uzun sürecek, belki hiç tahmin edemeyeceksin ne zaman geçeceğini, belki de kısa sürecek. Benim de ayrılalı yaklaşık iki ay oldu. Günlerimin nasıl geçtiğini bir ben biliyorum. Bir yıl beraber geçirdik. Spor yapıyorum, kendimi işe odaklıyorum, oyun oynuyorum, arkadaşlar ile sohbete dalıyoruz ama yok gerçekler suratına öyle bir vuruyor ki. Bazılarını unutamazsın kolay kolay, ilk sevdiğin olur. En iyi arkadaşın olur acısı hep kalır bir yerde. Bebek gibi ağlamak istiyorum ona sarılıp, ama yapamıyorum. Ulaşmaya çalışıyorum, ancak olduğum yerden de uzaklaşıyorum bazen. Geçer dostum, kendine odaklan, zamanın nasıl geçtiğini bilmeyeceksin, doğru kişiyi bulacaksın bir gün. O acıya alışacaksın. Akşam akşam da iyi dertlendim, az önce bunu düşünüyordum konuya da denk gelince biraz daha dertlendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı