Bir kızı unutamamak

@Vittorio Russo umuda kapılıp yazmayın. Sizi ikinci plana atmış ve şimdi faydalanmak istiyor. Yani ilgi istiyor.

Bu konuya bakmanızı tavsiye ederim 😃

Benden söylemesi bir kiz durduk yere birine yaziyorsa bir isteği vardir hele istemediği biri ise.
Muhtemelen ilgi odağı bitti sizden istiyor basın engeli geçin gereksiz kişilerle uğraşmaya değmez.

@Vittorio Russo umuda kapılıp yazmayın. Sizi ikinci plana atmış ve şimdi faydalanmak istiyor. Yani ilgi istiyor.

Bu konuya bakmanızı tavsiye ederim 😃

Ben de öyle düşündüm kendisine yazdım bu şekilde doğru değil diye senin sevgilin var ve doğru olmaz yani sana karşı olan hislerimi biliyorsun fakat kendisi, şunu dedi, okuldan birkaç gündür kaçıyordun benden ve ben kötü hissediyorum kendimi yani bunu yazmıştı

Merhaba arkadaşlar normalde böyle bir konu açmayı istemezdim çünkü son günlerde çok fazla kız konusu açılıyor fakat ben bilmiyorum çaresini bulamadım. Nasıl yapacağımı bilemedim yardım, tavsiye almak istedim sizden. Evet arkadaşlar bir kız var ben kendisine açıldım biz 1 ay tanıştık sonra ben de açıldım fakat aldığım cevap şu oldu "şu an konuştuğum birisi var ve ciddi ilerliyor" arkadaşlar gayet anlayışlı cevap verdi istersen arkadaş kalabiliriz dedi fakat ben istemedim çünkü ben görüşmeye devam etseydim daha kötü olurdum. Daha çok yıpranırdım ve kendisine de sordum dedim ki madem ciddi düşündüğün birisi vardı neden bana söylemedin ki diye o zaman kabullenmem daha kolay olurdu sana öyle bağlanmazdım diye. Her neyse buna da gayet anlayışlı bir şekilde cevap verdi ben de düşündüm artık arkadaş kalmamız doğru olmaz diye o yüzden iletişimi kestim yani bir nevi vedalaştım onla fakat her gün okulda görüyorum kendisi bakıyor mu bilmiyorum ben görmemezlikten gelmeye çalışıyorum fakat artık yapamıyorum ondan ayrı kalmayı. Söz verdim kendime artık konuşmayacağım diye ama çok zor ben çok farklı sevmiştim onu bu arada benim gerçekten ilk hoşlandığım, sevdiğim birisiydi. Ama yapamıyorum artık onu unutamıyorum nedense hep başka şeylerle uğraşmayı denedim dizi, film izlemek eskiden zevk alırdım fakat şimdi çok çabuk içim sıkılıyor. Yani arkadaşlar sizce ne yapmalıyım dayanmalı mıyım yoksa ona tekrardan yazmalı mıyım ne yazacağımı da bilmiyorum açıkçası ve biliyorum kendimi çok düşüreceğim fakat ayrı da kalamıyorum artık her gün, her saat, her dakika beynim meşgul oluyor onla derslere veremiyorum kendimi ne yapacağımı şaşırdım artık. Sizlere söylemek istedim umarım yargılamazsınız ve siz hiç tanımıyorsunuz farkındayım ama yine de bana yardım etmenizi diliyorum teşekkür ederim şimdiden.

Biraz bekle ne yaparsan onu düşünmemeye çalış dostlarınla takıl ve asla ama asla üzücü şarkı dinleme 2 aya unutursun. En kötü başka kişilere yönel.

Benden söylemesi bir kiz durduk yere birine yaziyorsa bir isteği vardir hele istemediği biri ise.
Muhtemelen ilgi odağı bitti sizden istiyor basın engeli geçin gereksiz kişilerle uğraşmaya değmez.

Hocam biz bu kızla 1 ay yazdık ben zaten kendisine açıldığımda bana dedi ki sen çok iyi birisin yani yine benimle arkadaş olmak istiyordu fakat reddetmiştim ben başında yazıyor her şey yani çok anlayışlıydı fakat bugün bilemiyorum ve sevgilisinden ayrılmış fakat hani amacı sevgili olmak değildi benimle sordu bana dedi ki arkadaş mıyız diye fakat hemen öyle sevgilisinden ayrılmadığını açıklamadı ben ona olan karşı sevgimi sürekli belirtince ve sonda da şöyle yazdım senin konuştuğun birisi var ve doğru olmaz açıkçası arkadaş olmamız.
O ise şunu yazdı belki yanlış anlarsın diye söylemedim ama biz ayrıldık ve senin yanlış anlamanı istemediğim için başta söylemedim dedi bana siz ne düşünüyorsunuz?

Ben de öyle düşündüm kendisine yazdım bu şekilde doğru değil diye senin sevgilin var ve doğru olmaz yani sana karşı olan hislerimi biliyorsun fakat kendisi, şunu dedi, okuldan birkaç gündür kaçıyordun benden ve ben kötü hissediyorum kendimi yani bunu yazmıştı.

Napicaktim iyice peşinden mi dolasicaktim diyeceksin.

Hocam biz bu kızla 1 ay yazdık ben zaten kendisine açıldığımda bana dedi ki sen çok iyi birisin yani yine benimle arkadaş olmak istiyordu fakat reddetmiştim ben başında yazıyor her şey yani çok anlayışlıydı fakat bugün bilemiyorum.

Hocam insanlar öyle bir değişir ki.
Ben bakin bir sürü şey gördüm ve en son seçtiğim ilkeden duygusuzluk ilkesinden devam ediyorum.
Kafam rahat ne doğru düzgün konuştuğum var arkadaşlarım hariç.
Kiz arkadaşım yok bu arada gerek duymuyorum tanıdığımda yok tanışmaya çalışmıyorum da miss gibi.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı