Bir mail adresi tarafından tüm hesaplarım çalındı

Yusuflar

Femtopat
Daha fazla  
(@yaloramail.su tam maili yazmamda sakınca olur diye yazmadım)
Bilgisayarımda tahminime göre virüs var ve giriş yapılı olduğum tüm hesaplar gitmiş (Riot, Microsoft, Steam, Epic Games) şu an ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Kaspersky ile virüs taraması yaptım 2 tane trojan buldu bunları sildim umarım virüsler bunlardır pek bilgim yok. Microsoft'a buradan yardım talep ettim fakat olumlu cevap vermediler yüksek ihtimalle bot mail gönderdi yeterli bilgi sağlamıyormuşum diye. Aynı şekilde Riot'a da yardım talebi oluşturdum o henüz cevaplanmadı.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayardan virüsü bulduğunu söylemişsiniz. En son ne indirdiniz? Google uzantılarında bilinmedik uzantı yüklediniz mi? Ayrıca malwarebytes ile tarama yapınız belki onun bulamadığını bulabilir ya da direkt format atınız ardından tertemiz şekilde işletim sistemi kurarsınız. Telefondan mail'i kurtarın çünkü hala bir virüs varsa tekrar aynı senaryoyu yaşıyacaksınız.

Demek istediğim virüsü halledeceğim bu akşam format atacağım fakat hesaplarımı nasıl kurtarabilirim?
Microsoft hesabınız muhtemelen oyun ve diğer servislere kayıtlıydı, doğru mu? İlk onu kurtarın onu kurtarırsanız oyun hesaplarını kurtarırken destek ekibine şunu dersiniz: Hesabım hacklendi, Hackleyen kişi hesabın mail'i değiştirdi, hesabımı önceki maile geri alabilir misiniz?" Ardıdan destek ekibe yazarken steam yada epic games'te oyun/item alırken mail'e fatura düşer. Onu onlara gönderin. Hesabın sahipliğini kanıtlamak için ekstra işinize yarar.

Öncelikle teşekkürler dediğim gibi hemen hemen her şeyi doldurmama rağmen yeterli bilgi sağlamadığım için red alıyorum

deneyeceğim

Xbox Support Hocam, Microsoft ile alakalı tek bunu bulabildim. Başka hesap oluşturup onlarla konuşun.

Dediğinizi denemedim fakat konuyu açarken belirttiğim siteye yarın tekrar deneyeceğim birkaç yer daha dolduracağım orada kartın son 4 hanesi falan. Diyordu kart bende değildi şimdi aldım kartı fakat sınırı doldurmuşum 24 saat içinde deneyeceğim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı