Bir oyuna 1200 TL verir misiniz?

Bir oyuna 1200 TL verir misiniz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Şu anda MW2 oynamak istiyorum ama bin TL olduğu için almıyorum. Çok para abi çok para.

bizde anca yat aşağı Twitter'dan ağla sabah akşam.
Orasına katılıyorum ama bizlerin suçu ne mesela, aklını kullanan bir vatandaşın bu ülkede var olan kötü şartları haketmesi hak mı diye sormak istedim. Yoksa ben de bu tip gevşeklerden nefret ediyorum.

Vallahi 60 dolar 1230 lira ediyor. RDR2'nin şu an Steam fiyatı 1150 TL. Ben bu oyunu oyunun çıkış fiyatıyla alacaksam sen de bana Türkçe alt yazıyı da getireceksin Türkçe dublajı da getireceksin. Eğer bu ülke de satmak istiyorsan. Satıcıya saygı emeğe saygı diye oyun alıyoruz, yoksa crack oyun indirmekten bizi alıkoyan herhangi bir şey yok.

Zorunda değilsem vermem. Mesela pcde hiçbir oyuna vermem o parayı ama atıyorum nintendo switch alırsam ilerde zelda oyunu için 1200 TL verebilirim çok merak ediyorum çünkü.

Ben geliştici olsam yerel fiyatlandırma bile uygulamam. 20 sene aynı partiyi seç, ekonomi dibe vursun sonra "abi bana ucuz oyun sat" yok öyle.
Yerel fiyatlandırma nedir?
Yerel fiyatlandırma neden yapılır?

Bu soruları araştırıp yerel fiyatlandırma meselesini daha iyi anlamanı öneririm.

İfadeler: eth
Oyun hak ediyorsa ve güzelse veririm. Ama beş para etmez, grafikleri, hikayesi falan kötü bir şeyse vermem. Mesela şuan da verebileceğim tek oyun RDR 2.

Yerel fiyatlandırma nedir?
Yerel fiyatlandırma neden yapılır?

Bu soruları araştırıp yerel fiyatlandırma meselesini daha iyi anlamanı öneririm.

Bana göre yabancıların kendi ülkelerinde kazık yememek için tercih ettiği bir şey gibi duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Etkenlere göre değişir. 1. olarak eğer paran varsa bunu harcadığın zaman üzülmeyeceksen 2. olarak harcayacağın oyun zevk alacağın bir oyunsa neden olmasın? Ama tabii harcadığın zaman acaba harcamasa mıydım diye düşünecek kadar bir gelire sahipsen bir oyuna 1200₺ tabii verilmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…