Bir oyuna 1200 TL verir misiniz?

Bir oyuna 1200 TL verir misiniz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Kardeşim RDR2'ye 1150 TL ver, GTA 5'e 550 lira ver, Jedi Survivora 1200 lira ver, MW2'ye 1100 TL, Dark Souls 3'e 1000TL ver oyna ne diyeyim. Laf anlamıyorsunuz. Ne anlatmak istediğimi de anlamıyorsunuz. Ekonomi-hükümet diyip duruyorsunuz hükümete oy veren zihniyetten farkınız yok.
Veremiyorum param yok. Ama şirketleri insan yerine koyup, onlara fiyatları ucuzlatın demiyorum. Gerekli cevap yönetimde verilecek.

Türkçe dil desteği istemek doğal hak. Ancak adamlara dönemin Nazi Almanyası, Sovyetleri gibi şu fiyattan satacaksın diye baskı kuramazsiniz.

Önceden bir oyuna 800 TL verir misiniz diye bir anket açmıştım. O konuda her 10 kişiden biri 800 TL vereceğini her 10 kişiden biri kararsız olduğunu her 10 kişiden 8'inin de bir oyuna 800 TL vermeyeceğine dair oy kullanmıştı. Şimdi bu durum bu kadar kısa zamanda 800 TL oldu 1200 TL. NFS Unbound oyunu 1200 TL. Evet oyunların da 1000 TL'yi geçtiğini gördük Peki bir oyuna 1200 TL verir misiniz? Bu oyun sizin en çok beklediğiniz en çok oynamak istediğiniz oyun olsun diyelim. Verirseniz neden verirsiniz vermezseniz neden vermezsiniz sebebini de belirtirseniz güzel olur.

Merak eden olursa diye önceki konum:

Vermem. Steam gelen zamlar arşa çıkmış. Bu yüzden Bende bugün epic gamesten 5 oyun aldım. Epicte zam yaparsa artık oyun almak çok zorlaşacak. Bence alacak olanlar bir an önce alsınlar. Steam yada epic fanlığı yapmadan. Oyun oyundur ha steam ha epic farketmez..
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection 349.30 tl
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition. 108.57 tl
The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition. 15 tl
Cyberpunk 2077. 124.50 tl
God of War. 197.40 tl

Kardeşim RDR2'ye 1150 TL ver, GTA 5'e 550 lira ver, Jedi Survivora 1200 lira ver, MW2'ye 1100 TL, Dark Souls 3'e 1000TL ver oyna ne diyeyim. Laf anlamıyorsunuz. Ne anlatmak istediğimi de anlamıyorsunuz. Ekonomi-hükümet diyip duruyorsunuz hükümete oy veren zihniyetten farkınız yok.
Berat bir şeyi anlamamakta direnen sensin güzel kardeşim. Neyse adam bizi akpli yaptı ya laa ahahha

Her insan için bir "Worth to Pay" kriterlerize vardır. Bunu karşılıyor ise verilebilir. Ama örneğin 1200 lira bir oyuna vermek yerine bir ekipman yükseltmesi yapman gerekiyorsa öncelik oraya kanalize etmek gerekir. Tabiki herkes için kendi kriterleri önemli.

Hiçbir oyun 1200 TL etmez bence. 20-25 saat oynayıp vakit geçireceğimiz bir oyun için 1200 TL vermek bana göre aşırı fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı