Bir oyundan beklentiniz nedir?

Bende sizin bölümü okumak istiyorum. Hangi bölümü bitirdiğiniz hakkında bilgi verebilir misiniz? Oyun yapım konusu çok geniş bir konu. Hikayesi güzel olmalı. Büyü de eklenebilir. Karakter sınıfları eklenebilir. Yan görevler eklense muhteşem olur. Son olarak oynanışı kolay olmalı.

1594392744058.png

Şekilli şukullu kılıç dövüşlerinden ziyade gerçekçi bir dövüş sistemi yapacaksanız FPS olması daha iyi olur bence. Bir de FPS yapacaksanız lütfen ama lütfen oyuna FOV ayarı da ekleyin.

Dövüş sistemi olarak Chivalry Medieval Warfare oyununun sistemini beğeniyorum. Bir göz atabilirsiniz. Hep onun dövüş sistemine sahip açık dünya bir RPG oyunu hayal etmiştim.

Merhabalar, şu an bir oyun programlama işi içerisindeyim. Fantastik bir medieval oyun için kolları sıvadım ve başlangıç için temeli oluşturmaya başladım. Sizin fantastik bir medieval türü oyundan beklentileriniz nedir? Oyunda büyü olmalı mı yoksa tamamen kılıç dövüşüne dayalı bir evren mi oluşturulmalı? Oyunu TPS bakış açısına göre kurguluyorum lakin TPS ve FPS arası geçiş önemli mi? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben şahsen gerçekçi oynanışa sahip birvoyun olmasını isterdim. Gerçekten kendimi bir büyücü gibi hissetmek isterdim. Eğer kozmetik gibi şeyler olacaksa TPS olmasını tercih ederim. Ben biraz daha hikayeden çok açık dünyanın ön planda olduğu ama bu açık dünyanın direkt değilde hikayede ilerledikçe açılmasını isterdim. Gerçekten zamanında yapılan zararlı veya yanlış büyüler yüzünden hasar görmüş yerler ve canlılar görmek beni daha çok oyunun içine sokar. İnşallah bu kriterlerde olmasada güzel bir iş başarırsın. İyi şanslar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı