Bir şeyler yapmak istiyorum

Bu gün verdiğin en iyi seçim olabilir ve bu arada bugün ben c# öğrenmeye başlayacağım. Daha önce javascript gibi dillerle uğraşırdım ama fark ettim ki geliştirmek istediğim projeler için
en uygun dil bu.
Hocam peki siz ne gibi projeler yapmak istiyorsunuz? Oyun gibi mi?
Hocam gidipde 500 liraya kurs almayın sakın 😁
Bunu öneririm indirime girince alabilirsiniz.
Youtubeden bakmayı tercih ediyorum hocam. Her an bırakabilecek kapasitedeyim verdiğim paraya boşa gitmesin.

Benim sana tavsiyem eğlencesine csgo için hile kodlaman.

Oyun zaten open soruce gibi bir şey olduğu için çok rahat hile kodlayabilirsin. İnternetten source codeleri al, oyuna sokmaya çalış, hatalar varsa araştır, hileni çalışır bir duruma getir ve hileni iyice tanımaya çalış. Neden bu bu oluyor diye sök iyice. İlmik ilmik olsun kodlar.

Osiris open source hilesi ile başlayabilirsin ilk hileni yapmaya, sornasında unkowncheats'den hile sourcelerini alıp ona bağlamaya çalışabilirsin.

Benim sana tavsiyem eğlencesine CS:GO için hile kodlaman.

Oyun zaten open soruce gibi bir şey olduğu için çok rahat hile kodlayabilirsin. İnternetten Source codeleri al, oyuna sokmaya çalış, hatalar varsa araştır, hileni çalışır bir duruma getir ve hileni iyice tanımaya çalış. Neden bu bu oluyor diye sök iyice. İlmik ilmik olsun kodlar.

Osiris open Source hilesi ile başlayabilirsin ilk hileni yapmaya, sornasında unkowncheats'den hile Source'lerini alıp ona bağlamaya çalışabilirsin.

Aha hile gelistiricisi, abi Zula'ya hile oluyor mu jaısofjasoıfjasoı. Saygılar hocam varsa rehberiniz okuyabilirim.

Aha hile gelistiricisi, abi Zula'ya hile oluyor mu jaısofjasoıfjasoı. Saygılar hocam varsa rehberiniz okuyabilirim.
Herhangi bir rehberim yok, ayrıca sorunuza cevaben şunu diyeyim her oyuna hile yapabilirsiniz. Sadece kodlama türünü bilmeniz yeterli.

CS:GO için c++ kullanılıyor mesela.

Örnek kodun resmi:
1668363162163.png

Aimbot.cpp'den alındı.

Herhangi bir rehberim yok, ayrıca sorunuza cevaben şunu diyeyim her oyuna hile yapabilirsiniz. Sadece kodlama türünü bilmeniz yeterli.

CS:GO için C++ kullanılıyor mesela.

Örnek kodun resmi:Eki Görüntüle 1571629

Aimbot.cpp'den alındı.

Sorumu troll amaçlı sormuştum, ayrıca bir rehber tarzı bir şey oluşturabilirsiniz bence, ülkemizde çok benzeri olmayan bir sektör.

Sorumu troll amaçlı sormuştum, ayrıca bir rehber tarzı bir şey oluşturabilirsiniz bence, ülkemizde çok benzeri olmayan bir sektör.
Benzeri var ki.

ezglobal.com
orbit premium
oneshot premium

gibi gibi. Tabii, bunları hepsinin legendwarev3 pastesi olduğundan bahsetmek bile istemiyorum. Sadece yeni bir menü ve değiştirilen yazılar ile önümüze sunuyorlar ve bizim millet de keriz gibi yiyor abi bunları. Bir yerden teyyare vac bypass ile hallediyorlar. Ben şahsen kendi vac bypassimi kullanıyorum ancak en güvenilir vac bypass şu anlık csghost 4 3 1 gibi duruyor.

Benzeri var ki.

ezglobal.com
orbit premium
oneshot premium

gibi gibi. Tabii, bunları hepsinin legendwarev3 pastesi olduğundan bahsetmek bile istemiyorum. Sadece yeni bir menü ve değiştirilen yazılar ile önümüze sunuyorlar ve bizim millet de keriz gibi yiyor abi bunları. Bir yerden teyyare vac bypass ile hallediyorlar. Ben şahsen kendi vac bypassimi kullanıyorum ancak en güvenilir vac bypass şu anlık csghost 4 3 1 gibi duruyor.
bu hilelerin ben bi olayı olduğunu düşünmüyorum, internetteki free hileleri biraz geliştirip satıyorlar. Sadece günceller o kadar.

bu hilelerin ben bi olayı olduğunu düşünmüyorum, internetteki free hileleri biraz geliştirip satıyorlar. Sadece günceller o kadar.
Evet, legendware v3'ün source codesi leaklenmişti. Millet de buna birazcık makyaj yapıp satıyordu işte. Ancak tutunabilenler rawetrip ve ezglobal oldu. Rawetrip free bir hile ancak ezglobal paid. Ve nerden baksan ezglobal sağlam para kırmıştır. 1000 kullanıcısı olsa ve hepsi aylık almış olsa 40*1000'den 40 bin lira yapar. 40 bin lira... Sadece makyaj yapılmış legendware v3 için.

Ezglobal yazılımı asla ama asla unutmayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı