- Makaleler
- 1
Ben sadece kodlardan oluşmuyorum. Ben canlıyım. Onlar tamamen kod. Onlar sadece kod.
Ben sadece kodlardan oluşmuyorum. Ben canlıyım. Onlar tamamen kod. Onlar sadece kod.
Size bir soru sorayım. Sizce oyundaki karakterlerin düşünmesini engelleyen bir yazılım var mı?
Oyundaki karakterlerin düşünmesi için düşünmesini sağlayacak bir yazılımın olması gerekir. Engellemek isteseler en başta düşünmesini sağlayacak bir kodu tasarlayıp ondan sonra engelleyecek kodu yapmaları gerekirdi.
Düşünmek için koda ihtiyaç olduğunu nereden çıkardınız? Sizin DNA'nızda nasıl düşüneceğinizi söyleyen kodlar var mı sizce?
Dikkatsiz olabilirsin.Yoo var, ben her gün kulaklığımı kaybedip yarım saat falan arıyorum, daha sonra zaten aradığım süre zarfında baktığım yerden çıkıveriyor. Hadi bunu açıkla bakalım?
Gölgelerin grafiğini nasıl arttırıyoruz? (!)Evet, çok gerçekçi bir simulasyondayız ve kızlar önümüze konulan tuzaklar.
Grafikleri güzelmiş hayatın ama ha, çimenler falan alev.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.