Bir tutam sitem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Recep Baltaş buyurun site sahibi, ona söyleyin bunu. Bu konuyu açan ve destekleyen kimse diğer üyelere açık olmamasının sebebi değil, burda yetki muhabbeti dönmesinin sebebi var olan bir şeyin kalkması. Kimse bana özel yetki getir demiyor, daha önce hak kazanıp aldığı yetkinin işine yaradığını ve kalkmaması gerektiğini savunuyor.
Ozelden yoneticiye iletmis zaten. Konu acmanin manasi nedir?

Son mesajım dedim bir öncekinde fakat bunu da yazıp gitmek istiyorum.

Hocam bak anlamak istemediğin şey şu. Meseleyi kendi üstüne alıp kişiselleştiriyorsun. Kimse sana anormal veya başka bir şey demedi en başında, zıt fikir de belirtebilirsin amenna. Seni destekleyen hocalarım da olabilir, en doğal haklarıdır. Herkes benimsediği fikri dile getirir. Bak bu konuda seninle aynı fikirde olan bir sürü hocamız var, neden onlar tepki çekmiyor?

Sen bize veya diğer hocalarıma seri şekilde cevap verirsen, karşı cevap da vermek bizim en büyük hakkımızdır. Saygı duyduğum biri olduğun için en başında çıkıp cevap verdim, umursamadığım birisi yazsa zaten en fazla konuyu takipten çıkardım. Beni bilen bilir.

Yıllardır saygı duyduğum bir üyesin, her ne kadar hoşuma gitmese de şu anda yaptıkların halen bu hareketlerini kişisel olarak algılamıyor, şu anlık can sıkıntına veriyorum.

Mesajlarına lütfen geri dönüp bir bak, ne şekilde yazmışsın ve ne şekilde karşılık bulmuşsun? Bu şekilde hiçbir sorunu çözemezsin. Bu şekilde insanları kendinden soğutursun. Yapma, ciddi manada üzülüyorum. O kadar emeğin ve katkın var, bunu göz ardı edemeyiz. Tekrar söylüyorum, bu tavırların üzücü. Haklıysan da haksız konumuna düşüyorsun.

Sabahtan beri birbirimize laf söyleyip kalp kırıyoruz, yeter. Hata ediyoruz işte hepimiz. Adam akıllı çözüm yolu arayacağımıza tartışıp duruyoruz anca.
Hocam ciddisiniz falan da, çok iyi bir insansınız aslında.

Hocam bak anlamak istemediğin şey şu. Meseleyi kendi üstüne alıp kişiselleştiriyorsun. Kimse sana anormal veya başka bir şey demedi en başında, zıt fikir de belirtebilirsin amenna. Seni destekleyen hocalarım da olabilir, en doğal haklarıdır. Herkes benimsediği fikri dile getirir. Bak bu konuda seninle aynı fikirde olan bir sürü hocamız var, neden onlar tepki çekmiyor?
Tüm tepkiyi üzerime çekiyorum belki ama doğruları söylediğim için kafam rahat oluyor açıkçası.

Çoğu kişi ve özellikle konu sahibi teknik destek harici yazılan mesajları boş buluyor mesele o veya ezber diyip geçiyor.

Üzerime alınmam gayet normal diye düşünüyorum çünkü Recep Baltaş ben yazdığım için kaldırdı gibi bir algı var.

Sen bize veya diğer hocalarıma seri şekilde cevap verirsen, karşı cevap da vermek bizim en büyük hakkımızdır. Saygı duyduğum biri olduğun için en başında çıkıp cevap verdim, umursamadığım birisi yazsa zaten en fazla konuyu takipten çıkardım. Beni bilen bilir.
Neyse seri cevapları düzgün bir konuda vereyim diyorum artık.

Mesajlarına lütfen geri dönüp bir bak, ne şekilde yazmışsın ve ne şekilde karşılık bulmuşsun? Bu şekilde hiçbir sorunu çözemezsin. Bu şekilde insanları kendinden soğutursun. Yapma, ciddi manada üzülüyorum. O kadar emeğin ve katkın var, bunu göz ardı edemeyiz. Tekrar söylüyorum, bu tavırların üzücü. Haklıysan da haksız konumuna düşüyorsun.
Önceden haksız olduğumu düşünenler bile yavaş yavaş hak vermeye başladı belki biraz tepkiyi üzerime topladım ama üyeler durumun farkına varıyor.

Sabahtan beri birbirimize laf söyleyip kalp kırıyoruz, yeter. Hata ediyoruz işte hepimiz. Adam akıllı çözüm yolu arayacağımıza tartışıp duruyoruz anca.
Çözüm aramak daha doğru olabilir ama herkes gergin.

Kesinlikle seçilmiş özel kişilere bu yetkinin verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer mesaj ya da beğeni sayısına göre olsaydı emin olun ki her açtığınız konuya saçma saçma mesajlar gelirdi.

Sadece konunun sağ üstünde bulunan 'Takip et' simgesine basmayıp, 'aynı sorun bende de var' diyen elemanlar var bu forumda. Herkes bunun gibi yapmaya başlar, suistimal ederler.

Tabii @261538 hocamın yetkisinin alınmasına üzüldüm, yetkilerini iyiye kullanıyordu her zaman.

Mikail Fidan'ın hep dediği bir şey vardı, görmezden gelmek. Bence bunu uygulamalısın @Sylveon. Konu Dışı bölümündeki konu birçok kişi için gereksiz geliyor, ama açılıyor da. Ben, görmeme rağmen mesaj yazmıyorum mesela. Görmezden geliyorum, gelebilirsin, gelebiliriz. Yani sırf bu durumdan yola çıkarak, yönetimi üye peşinde koşuyor, hit yakalamaya çalışıyor diye itham etmen doğru değil.

Hani şöyle bir motto var: "Herkes konu açmakta özgür ama kimse cevap almak zorunda değil." Olay burada bitiyor aslında.

Üzerime alınmam gayet normal diye düşünüyorum çünkü Recep Baltaş ben yazdığım için kaldırdı gibi bir algı var.
İşte öyle bir algı yok zaten, öyle sanıyorsun sadece. Zaten kimse rütbe veya tag da istemiyor. Çok da gerek yok açıkçası. En azından kendim için konuşuyorum bana gerek yok fakat diğer hocalarım alsın.

Örneğin bazı konular oluyor veya rehberler. Her daim güncellenmesi gerekiyor bunları o hocalarım KB iken rahatça yapabiliyorlardı.

Şu konu mesela. Artık her düzenleme için rapor yazılması gerekiyor. 2-3 günde bir güncellenmesi gereken bir konu.

Önceden haksız olduğumu düşünenler bile yavaş yavaş hak vermeye başladı belki biraz tepkiyi üzerime topladım ama üyeler durumun farkına varıyor.
Bunu tepki toplamadan yapsan haklıysan da haklılığını daha çok anlayacak insanlar.

Demek istediğimiz şey de işte yukarıda yazdığım mesele. Her daim güncellenmesi gereken konuları olan hocalarım var. Onlar için iyi olabilir diyorum sadece.

Bu konuyu düzenlemek için rapor gönderme konusunda, @unnamedington ile bir anımız var. Açtığı bir Türkçe Yazım konusunu raporlardan düzeltmesi gerekmişti ve hem ona, hem bana eziyet olmuştu. Bu özellik gelebilir mesela. Açılan konuyu düzeltme süresi arttırılabilir ya da konu rehber/makale ise sınırsız yapılabilir.

Hani şöyle bir motto var: "Herkes konu açmakta özgür ama kimse cevap almak zorunda değil." Olay burada bitiyor aslında.

Bu olay konuya etiketlenene kadar devam ediyor maalesef.

İşte öyle bir algı yok zaten, öyle sanıyorsun sadece. Zaten kimse rütbe veya tag da istemiyor. Çok da gerek yok açıkçası. En azından kendim için konuşuyorum bana gerek yok fakat diğer hocalarım alsın.

Bence siz çok masum düşünüyorsunuz. Her fırsatta ceza vermeye çalışan moderatörler üzerine bu konuyu görünce cevap veremeden geçemem maalesef.

Daim güncellenmesi gerekiyor bunları o hocalarım KB iken rahatça yapabiliyorlardı.

Şu konu mesela. Artık her düzenleme için rapor yazılması gerekiyor. 2-3 günde bir güncellenmesi gereken bir konu.

Bu herkese açık bir şey olması gerekiyor. Siz konu düzeltmeyi herkese açmak yerine katkıda bulunan gelsin derseniz işler değişir.

Bunu tepki toplamadan yapsan haklıysan da haklılığını daha çok anlayacak insanlar.

Tepki toplamadan zaten olmuyor. Siz doğru düşündüğünüz şekilde söyleyin belki ben beterin beterin sayıldığım için pek tepki gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı