Son mesajım dedim bir öncekinde fakat bunu da yazıp gitmek istiyorum.
Hocam bak anlamak istemediğin şey şu. Meseleyi kendi üstüne alıp kişiselleştiriyorsun. Kimse sana anormal veya başka bir şey demedi en başında, zıt fikir de belirtebilirsin amenna. Seni destekleyen hocalarım da olabilir, en doğal haklarıdır. Herkes benimsediği fikri dile getirir. Bak bu konuda seninle aynı fikirde olan bir sürü hocamız var, neden onlar tepki çekmiyor?
Sen bize veya diğer hocalarıma seri şekilde cevap verirsen, karşı cevap da vermek bizim en büyük hakkımızdır. Saygı duyduğum biri olduğun için en başında çıkıp cevap verdim, umursamadığım birisi yazsa zaten en fazla konuyu takipten çıkardım. Beni bilen bilir.
Yıllardır saygı duyduğum bir üyesin, her ne kadar hoşuma gitmese de şu anda yaptıkların halen bu hareketlerini kişisel olarak algılamıyor, şu anlık can sıkıntına veriyorum.
Mesajlarına lütfen geri dönüp bir bak, ne şekilde yazmışsın ve ne şekilde karşılık bulmuşsun? Bu şekilde hiçbir sorunu çözemezsin. Bu şekilde insanları kendinden soğutursun. Yapma, ciddi manada üzülüyorum. O kadar emeğin ve katkın var, bunu göz ardı edemeyiz. Tekrar söylüyorum, bu tavırların üzücü. Haklıysan da haksız konumuna düşüyorsun.
Sabahtan beri birbirimize laf söyleyip kalp kırıyoruz, yeter. Hata ediyoruz işte hepimiz. Adam akıllı çözüm yolu arayacağımıza tartışıp duruyoruz anca.