En azından neler yaptığımı bilen biri diyerek fazla bir şey demiyeceğim.Şaka gibi adamsın vesselam. Zamanında bilgisayar toplama kategorisinde tekel dediğim, topladığı sistemleri zevkle takip ettiğim adam; şimdi herkese ahkam kesmekle, gereksiz muhalefet olmakla uğraşıyor. Sırf bu yüzden cidden haklı olduğun konu ve mesajlarda bile insanlar sana atarlanıyor, tersliyor... İlginç bir şekilde bu duruma ses çıkarmışlığın da yok, aksine devam ediyorsun.
Forumun kalitesini düşüren konular ben söylemezsem sen söylemezsen kim bunları fark edip gerekeni yapacak?
Başkasının atmasını zaten istemem. Demek istediğimi zaten konunun başından beri söylüyorum katkıda bulunan kişilere verilen rütbelerin çoğu normal üyelere verilmesi gerek."Niye bende profilime mesaj yazma yetkisi yok, şarkı atardım." diye yakındığın zamanları da bilirim, hatta istersen senin profiline bir seferlik istediğin şarkıyı atmayı teklif dahi edecektim. Fakat sen, bende yoksa başkasında da olmasın mantığıyla hareket edip amacına ulaşmış gibi davranıyorsun. Senin amacın bizim yetkilerimizin/etiketimizin gitmesi değildi aslında, sana da verilmesiydi.
Kızgın emojisi beğeni sayısını etkilemiyor.Beğeni kasma konularını şikayet edip de, o şikayet mesajıyla bile beğeni kasıyorsun. Nasıl bir ironidir, fark etmez misin? Bir de bana haksız katkıda bulunan verilse şikayet ederdim diyorsun, beğeni kasma konularında mesajını beğenenleri de şikayet etsene.
Bana katılan kişilere karşı pek çıkamam ama imkanım olsa o tarz mesajların ifadesini kapardım.
Dertleri yetki değilse kızgın bir şekilde yazıldığını algılamazlar zaten.Artik aralarda bekleyeceksiniz biraz, yapacak bir sey yok
Rapor sistemiyle halledebiliyorsunuz orayi.
Banlaninca anliyorsunuz orada da sikinti yok
Normal üyelige hosgeldiniz
Ben tam aksini düsünüyorum 10 sene üye olan ile henüz dün üye olan birisinin üyelik yetkisi anlaminda bir fark olmamali. Dün üye olan biri sadece kurallari bilmiyordur tek fark bu bence.
@261538 genelde yazdigim seyleri secerek yazarim ve cevapla butonuna tiklamadan önce bir daha okurum. Simdi bir okudum yazdiklarimi ve biraz sanki sana kizginmis gibi bir tavir sergilemis gibi göründüm (böyle düsünenler olabilir) ama inan yazdiklarimin seninle hic alakasi yok, herkes gibisin, herkes gibiyiz. Bunu anlatmaya calistim sadece.
Sevgiler![]()