Bir tutam sitem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka gibi adamsın vesselam. Zamanında bilgisayar toplama kategorisinde tekel dediğim, topladığı sistemleri zevkle takip ettiğim adam; şimdi herkese ahkam kesmekle, gereksiz muhalefet olmakla uğraşıyor. Sırf bu yüzden cidden haklı olduğun konu ve mesajlarda bile insanlar sana atarlanıyor, tersliyor... İlginç bir şekilde bu duruma ses çıkarmışlığın da yok, aksine devam ediyorsun.
En azından neler yaptığımı bilen biri diyerek fazla bir şey demiyeceğim.

Forumun kalitesini düşüren konular ben söylemezsem sen söylemezsen kim bunları fark edip gerekeni yapacak?

"Niye bende profilime mesaj yazma yetkisi yok, şarkı atardım." diye yakındığın zamanları da bilirim, hatta istersen senin profiline bir seferlik istediğin şarkıyı atmayı teklif dahi edecektim. Fakat sen, bende yoksa başkasında da olmasın mantığıyla hareket edip amacına ulaşmış gibi davranıyorsun. Senin amacın bizim yetkilerimizin/etiketimizin gitmesi değildi aslında, sana da verilmesiydi.
Başkasının atmasını zaten istemem. Demek istediğimi zaten konunun başından beri söylüyorum katkıda bulunan kişilere verilen rütbelerin çoğu normal üyelere verilmesi gerek.

Beğeni kasma konularını şikayet edip de, o şikayet mesajıyla bile beğeni kasıyorsun. Nasıl bir ironidir, fark etmez misin? Bir de bana haksız katkıda bulunan verilse şikayet ederdim diyorsun, beğeni kasma konularında mesajını beğenenleri de şikayet etsene.
Kızgın emojisi beğeni sayısını etkilemiyor.

Bana katılan kişilere karşı pek çıkamam ama imkanım olsa o tarz mesajların ifadesini kapardım.
Artik aralarda bekleyeceksiniz biraz, yapacak bir sey yok :)

Rapor sistemiyle halledebiliyorsunuz orayi.

Banlaninca anliyorsunuz orada da sikinti yok :)

Normal üyelige hosgeldiniz :)

Ben tam aksini düsünüyorum 10 sene üye olan ile henüz dün üye olan birisinin üyelik yetkisi anlaminda bir fark olmamali. Dün üye olan biri sadece kurallari bilmiyordur tek fark bu bence.

@261538 genelde yazdigim seyleri secerek yazarim ve cevapla butonuna tiklamadan önce bir daha okurum. Simdi bir okudum yazdiklarimi ve biraz sanki sana kizginmis gibi bir tavir sergilemis gibi göründüm (böyle düsünenler olabilir) ama inan yazdiklarimin seninle hic alakasi yok, herkes gibisin, herkes gibiyiz. Bunu anlatmaya calistim sadece.

Sevgiler :)
Dertleri yetki değilse kızgın bir şekilde yazıldığını algılamazlar zaten.

O ayrıcalıklar hiç az değil.

Siz olayı başkası yüzünden kaldırıldığını düşünüyorsunuz ama kaldıran bu rütbeyi veren yönetim.
Olayı tam bilmiyorum hocam, sadece kaldırıldığını biliyorum, tamamen tarafsız bir yorum yaptığımı düşünüyorum, sizi veya bir başkasını kırmak, veya bu tartışmaya dahil olmak gibi bir şeyim yok sadece düşüncemi belirttim, benim için çok önemli değil verilen ayrıcalıklar vesaire, herkese iyi forumlar diliyorum :).

Kızgın emojisi beğeni sayısını etkilemiyor.
Hahaha etkiliyor, bahsettiğim emoji de kendisidir.

Forumun kalitesini düşüren konular. Ben söylemezsem, sen söylemezsen, kim bunları fark edip gerekeni yapacak?
Bu konuda sana katıldığımı biliyorsun. Ama yine de bu konuda haklı olduğun halde en başta yine linçlendiğini, çünkü ben de dahil insanların senden sürekli olarak zıt görüşler görmeye alıştıklarını da biliyorsun. Bahsettiğim şey bu.

Burada daha yeni yeni aktif olmaya başladığımda gördüğüm Sylveon ile şimdiki arasında çok fark var ve bu fark pek de güzel bir değişimin sonucunda oluşmuş değil.

Hahaha etkiliyor, bahsettiğim emoji de kendisidir.
Keşke sayılmasa.

Bu konuda sana katıldığımı biliyorsun. Ama yine de bu konuda haklı olduğun halde en başta yine linçlendiğini, çünkü ben de dahil insanların senden sürekli olarak zıt görüşler görmeye alıştıklarını da biliyorsun. Bahsettiğim şey bu.
Zıt söylüyorum diye söylüyorsanız bunun çözümü zor.

Burada daha yeni yeni aktif olmaya başladığımda gördüğüm Sylveon ile şimdiki arasında çok fark var ve bu fark pek de güzel bir değişimin sonucunda oluşmuş değil.
Ben aynıyım aslında sadece yardım konulara pek zaman bulamıyorum ama bir ihtimal oralara yönelik rehber tarzı bir şeyler gelebilir.

Bunun inanmamı beklemiyorsunuz diye düşünüyorum bay çok bilmiş.
İster inan, ister inanma. Umrumda değilsin zaten. Bu forumda herkes ayrı güzellik katan bir değerdir, seni de böyle kabul etmek lazım. Koca bir resimdeki siyah nokta olarak görmeye devam edip sanatsal bakacağım artık.

Gerçek hayatta ise başarılar diliyorum. Umarım istediğin veya peşinde olduğun her ne ise ona ulaşır da bu hareketleri bırakırsın.

Daha fazla arkasını uzatmak istemiyorum. Bu da bu konudaki son mesajımdır. Herkese iyi geceler diliyorum.

İster inan, ister inanma. Umrumda değilsin zaten. Bu forumda herkes ayrı güzellik katan bir değerdir, seni de böyle kabul etmek lazım.
Aynı şekilde düşünüyorum ama bazı kişilere düzeltmek forumda daha hayırlı olacaktır.

Gerçek hayatta ise başarılar diliyorum. Umarım istediğin veya peşinde olduğun her ne ise ona ulaşır da bu hareketleri bırakırsın
Anlamadığım şey sırf zıt bir şey söyledik diye anında anormal olan ben oldum. Neyse benim gibi düşünler var en azından.

Anlamadığım şey sırf zıt bir şey söyledik diye anında anormal olan ben oldum.
Son mesajım dedim bir öncekinde fakat bunu da yazıp gitmek istiyorum.

Hocam bak anlamak istemediğin şey şu. Meseleyi kendi üstüne alıp kişiselleştiriyorsun. Kimse sana anormal veya başka bir şey demedi en başında, zıt fikir de belirtebilirsin amenna. Seni destekleyen hocalarım da olabilir, en doğal haklarıdır. Herkes benimsediği fikri dile getirir. Bak bu konuda seninle aynı fikirde olan bir sürü hocamız var, neden onlar tepki çekmiyor?

Sen bize veya diğer hocalarıma seri şekilde cevap verirsen, karşı cevap da vermek bizim en büyük hakkımızdır. Saygı duyduğum biri olduğun için en başında çıkıp cevap verdim, umursamadığım birisi yazsa zaten en fazla konuyu takipten çıkardım. Beni bilen bilir.

Yıllardır saygı duyduğum bir üyesin, her ne kadar hoşuma gitmese de şu anda yaptıkların halen bu hareketlerini kişisel olarak algılamıyor, şu anlık can sıkıntına veriyorum.

Mesajlarına lütfen geri dönüp bir bak, ne şekilde yazmışsın ve ne şekilde karşılık bulmuşsun? Bu şekilde hiçbir sorunu çözemezsin. Bu şekilde insanları kendinden soğutursun. Yapma, ciddi manada üzülüyorum. O kadar emeğin ve katkın var, bunu göz ardı edemeyiz. Tekrar söylüyorum, bu tavırların üzücü. Haklıysan da haksız konumuna düşüyorsun.

Sabahtan beri birbirimize laf söyleyip kalp kırıyoruz, yeter. Hata ediyoruz işte hepimiz. Adam akıllı çözüm yolu arayacağımıza tartışıp duruyoruz anca.

Bu tarz yetkilerin tum uyelere acik olmasi gerekiyor. Yetki muhabbeti yapmak sacma.
@Recep Baltaş buyurun site sahibi, ona söyleyin bunu. Bu konuyu açan ve destekleyen kimse diğer üyelere açık olmamasının sebebi değil, burda yetki muhabbeti dönmesinin sebebi, var olan bir şeyin kalkması. Kimse bana özel yetki getir demiyor, daha önce hak kazanıp aldığı yetkinin işine yaradığını ve kalkmaması gerektiğini savunuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı