Bir video yüzünden psikolojim bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni kan tutar, videoyu izledim elim ayağım uyuştu. 😀

Ama o kadar kafaya takmalık bir durum yok hocam, düşünmemeye çalışın kendinizi başka işlerle oyalayın.

Bu arada doğru videoyumu izledim bilmiyorum, izlediğim videoda
testere tarzı bir alet vardı.



Doğru videoyu izlemişim.

Dediğinize katılıyorum, kolunuz kopsa Max 1-2 dakikaya mefta olursunuz zaten.
Benim izlediğimde machete vardı. Dediğinize bende katılıyorum ama.
 
Videoyu sonuna kadar izledim. Pek gerçekçi gelmedi bana. Çocuk o acıya dayanamayıp bilincini ya kaybederdi ya da kan kaybından ölürdü, hareket edemezdi. Ayrıca kolumuzda bir sürü damar var, kolunu kestiği zaman o kadar az kan akması imkansız gibi bir şey. Videonun da renkleriyle oynanmış zaten belli oluyor. Çok takmayın kafanıza yalan olduğu aşırı belli. Biri senin kolunu bacağını kesecek ve sen dur vurma, yapma mı diyeceksin gayet hareketli bir halde iken bir de.
Beni de o şaşırttı çocuğun al kes der gibi bir hali var. Sanki babasına kurbanlık et uzatıyor. Hiç mi karşı gelmeye çalışmazsın.
 
Beni de o şaşırttı çocuğun al kes der gibi bir hali var. Sanki babasına kurbanlık et uzatıyor. Hiç mi karşı gelmeye çalışmazsın.
Rol yapmaya çalışmışlar bir de diğer koluyla dur vurma diyor. Ayrıca 2-3 kere vuruyor sıyrılma bile olmuyor ilk başta sonra kanamaya başlıyor. Böyle dandik montaj mı olur hocam.
 
Ben bu çocukları bıçaklayanlarla büyüdüm :D Hayatın gerçekleri sonuç olarak, çoğu yerde çoğu zaman oluyor. Ben zevk alıyorum şahsen.
 
Videoyu nerden bulabilirim? Bu arada Telegram kanallarında çok daha kötü videolar var hayal bile edemezsiniz, tarikatlar mı desem, suikast- cinayet mi desem berbat şeyler var.
 
Gördüğün videoyu ben de gördüm. Çocuğun vahşice kol ve bacaklarının kesilip öldürüldüğü video.
Bir iki güne unutursun.
 
Videoyu izledim. Emin ol bundan çok daha kötüleri var, dua et onlara denk gelmemişsin. Büyük ihtimal ilk kez bu tür bir video izledin. Birkaç gün sonra unutursun merak etme.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı