Bir yığın sorun çözen AMD Radeon 20.2.2 sürücüsü yayınlandı

Makaleler
80
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Profil Kapağı
1525088093
Aşağıdan indirebilirsiniz;

Baya bir sorun çözülmüş ve yeni sorunlar eklenmiş. Artık siyah ekran hatasına neden olan Enhanced Sync yani Geliştirilmiş Senkronizasyon oyun profillerinden kapatılmış. Bence iyi olmuş bir sürüm. Deneyelim ve görelim.

20.1.2 kullanıyorum ve bugün bilgisayar açılırken şaka gibi olacak ki ekran kartını baslatamadı program. Bana Windows uyarı verdi ekran kartı çalışmıyor her işlemi yapamayacaksınız diye. İlk defa böyle bir şey gördüm ama bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi neyse ki.

Bu sorununuzu çözdük ama bir yeni sorununuz var. Kötü günleri atlattık sırada daha kötü günler var der gibi :D
Bu arada 144 Hz ve üstü ekranlarda bellek frekansının en üst düzeyde çalışmasını bildirdim tekrardan. Bakalım ne olacak? Adamlara diyorum ki bakın bu olay sıcaklığı yükseltiyor adamların umrunda olmuyor. Hiç çözülmeyecek bir sorun gibi :D

Bu sorununuzu çözdük ama bir yeni sorununuz var. Kötü günleri atlattık sırada daha kötü günler var der gibi :D
Bu arada 144 Hz ve üstü ekranlarda bellek frekansının en üst düzeyde çalışmasını bildirdim tekrardan. Bakalım ne olacak? Adamlara diyorum ki bakın bu olay sıcaklığı yükseltiyor adamların umrunda olmuyor. Hiç çözülmeyecek bir sorun gibi :D
Bu sorun bende yok nedense, forumda çok fazla kişide gördüm. Adrenalin 19.9.2 kullanıyorum onunla alakalıdır belki. Şuan bellek 100MHz'de mesela.

Bu sorun bende yok nedense, forumda çok fazla kişide gördüm. Adrenalin 19.9.2 kullanıyorum onunla alakalıdır belki. Şuan bellek 100MHz'de mesela.
Valla ben 120 Hz'e çekiyorum, oyun içinden 144 Hz'e alıyorum yoksa kart boştayken bile ısınıyor :D
Adamların otomatik cevap sistemi bile taa AMD Catalyst sürücüleri zamanından kalma :D
1582906554114.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı