Birazcık dertleşelim

Ah canım babam, hayatta ama ne zaman düşünsem ve onun hakkında iyi konuşsam gözyaşı dökesim geliyor. Bir de sizin yaşadığınız durumu yaşasam düşünemiyorum. Başınız sağ olsun, üzgünüm.

Abi çok geçmiş olsun belki saçma bulacaksın ama benim aklıma gelen tek şey bu boş zamanın varsa çimelik bir alana gidip ayakkabı çıkar ve gökyüzüne bakarak sattlerce yat eğer saçma buluyorsan özür dilerim ama bu hayatta asla pes etmemek lazım evde oturmak insanı deli eder telefon PC'den de uzak durabilice kadar dur benim hiç sevdiğim olmadı ve acını anlamamım imkanı yok ancak seni avutmak için yapabileceğim en iyisi bu insanlara içini dökmende işe yarayabilir konu açarak iyi yapmışsın bence sosyalleşmek iyileşmenin önemli bir parçası istersen konuşabiliriz uyumayı düşünmüyroum.

3 ay önce eşimden ayrıldım bugün babamla karşılıklı bağırdık birbirimize aramız kötü kardeşime 20 bin lira borç verdim geri ödemedi kuzenimle aramız 3 aydır kötü sosyal aktivite az annemin ruhsal sorunları var 5 yıldır iş hayatındayım ne evim ne arabam var 150 bin lira param bile yok o kadar sene çalışmama rağmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı