Birer gün arayla Fitness'a gitmek iyi midir?

Olympusson907

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. 18 Mart'tan beri Fitness'a gidip diyet yapıyorum ve 18 Mart - 30 Mart arasında 5 kilo verdim.
Konuştuğum bazı kişiler haftada çok az Fitness'a gittiğimi söylüyor, kas gelişimi olmaz falan diyorlar.
Program şöyle:
Pazartesi başladığımı varsayarsak; çarşamba - cuma - pazar - salı - perşembe - cumartesi - pazartesi -... Şeklinde devam ediyor birer günlük dinlenme ile. Yani her hafta hafta sonu dahil 3 ya da 4 gün gitmiş geliyorum. Bu gelişimim için yeterli mi? Kilo veriyorum onda sorun yok ama 3 4 ay bu düzenle gitsem (beslenmeye dikkat ederek) az da olsa kas artışı olur mu?

Boy 177, kilo 91.4.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Olympusson907
Tüm vücut çalıştığın için gayet yeterli ve fazla bile sayılabilir. Düzgün yaptığını düşünerek söylüyorum. Protein olayına fazla takılma bence. Protein ağırlıklı beslen ve sağlıklı karbonhidrat ve yağ almaya çalış. Her hafta kilo ölçme. En az 15 gün olsun.

@Olympusson907
Tüm vücut çalıştığın için gayet yeterli ve fazla bile sayılabilir. Düzgün yaptığını düşünerek söylüyorum. Protein olayına fazla takılma bence. Protein ağırlıklı beslen ve sağlıklı karbonhidrat ve yağ almaya çalış. Her hafta kilo ölçme. En az 15 gün olsun.
Her hafta ölçmüyorum zaten en son 15 martta ölçülmüştüm 96.5 kiloydum şimdi 91.4 olmuşum dün ölçtüm. Bir sonraki de Nisan 15'inde olacak. Karbonhidratı etimek ve bulgur pilavından proteini yumurta peynir süt yoğurt ayran ve tavuk etinden alıyorum her gün. Öğlen ve aksamları da az yağlı mercimek çorbası içiyorum. Ekstra olarak bazen de protein bar alıyorum bu marketlerde satılan kuru yemişli olanlardan. Yeterli midir?

@Olympusson907
Aldığınız bar hangi marka bilmiyorum ama bence protein barlar gereksiz ve işe yaramıyorlar. Para tuzağı gibi geliyor bana.
Yemek düzeniniz nasıl? Spordan ne kadar önce yiyorsunuz? Spordan sonra ne kadar sonra yemek yiyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı