Dolar için Ziraat kullanıyorum ben. Kuveyt hakkında pek bilgim yok. Ama Ziraat'ı öneririm.

Hocam Ziraat'in de makas aralığı fazla ama. Kuveyt'te durmak daha mantıklı gibi duruyor. Tek kötü yanı Ziraat kadar çok ATM'sinin olmaması o da EFT yapıp çözülebilir, sonuçta EFT de ücretsiz.Dolar için Ziraat kullanıyorum ben. Kuveyt hakkında pek bilgim yok. Ama Ziraat'ı öneririm.
Kuveyt'e göre fazla. Yine de benim işimi görüyor. Önceden de Ziraat hesabım olduğundan bir daha Kuveyt ile uğramak istemedim. Sıfırdan açacaksa Kuveyt açabilir.Hocam Ziraat'in de makas aralığı fazla ama. Kuveyt'te durmak daha mantıklı gibi duruyor. Tek kötü yanı Ziraat kadar çok ATM'sinin olmaması o da EFT yapıp çözülebilir, sonuçta EFT de ücretsiz.
Ama ATM açığını düzeltmesi EFT olmadan çok zor, çünkü Ziraat'ten tüm kamu bankası ATM'lerinden işlem yapmak ücretsiz. Bu sayede nereye gitsen kamu bankası ATM'si olduğu için para çekip yatırmaya ücret ödemiyorsun.
Hocam o olay bunda da var ama hafta sonu makas aralığı artıyor, yani bu aralıklar sadece hafta içi için geçerli. Bir de bunun hesap kartından alışveriş yapınca yüzde 0.35 (ondalık olarak 0.0035) alton puan veriyor. Yani 1000 TL harcamaya 3.5 TL veriyor. Haberimiz olsun diye söylüyorum.@Orantı Öyle diyorsan ben müsait zamanda bir araştırayım. Bahsettiğim olay bunda da geçerli mi? Mobil bankacılıktan çek - yatır yapılabiliyorsa sorun yok. Makas aralığının düşük olması yine daha çok kar sağlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.