Çözüldü Birisi IP adresimi buldu ne yapabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FAT1HIYY3

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Birisi IP adresimi Discord'dan buldu IP adresim ile neler yapabilir? Ya da ben ne yapabilirim ki zarar gelmesin ya da adresim bulunmasın diye? Benim böyle psikopatlığım var IP aldım diye yalan bile atınca titriyorum travma diyelim.

Çözüm
Birisi IP adresimi Discord'dan buldu IP adresim ile neler yapabilir? Ya da ben ne yapabilirim ki zarar gelmesin ya da adresim bulunmasın diye? Benim böyle psikopatlığım var IP aldım diye yalan bile atınca titriyorum travma diyelim.

İp statik değilse kapat aç modemi değişir.

İp statik değilse kapat aç modemi değişir.

Çözüm
İp adresiniz çok basit şekilde herkesin eline geçebilir, kullandığınız instagramdan tutunda girdiğiniz forum sitelerine kadar. İp adresinizden adres bulunabilir mi derseniz bulunabilir fakat anca o kadar. İp adresi değiştirme gibi olayları çok bilmiyorum farklı ip adresleri var statik falan diye arkadaşlar yardımcı olur değiştirme yapmak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı