Biriyle nasıl tanışabilirim?

Yani sanmiyorum bence normal degilsiniz.

@kral nemesiz arkadaş boş iş madem zaman kaybı ne diye buraya gelip insanlarla mesajlaşma peşindesin. Su gibi ekmek gibi sosyalleşmek de bir ihtiyaç. İnsanları menfaat makinesi olarak görmek yerine sosyal varlık olarak görmek gerekiyor bazen. Onların da duyguları var ya hani. 🙃
Benim ihtiyacim yok sosyallesmeye zayif insanlarin ihtiyaci vardir.

Sosyalleşmeyi ne zannediyorsunuz siz? Menafaat olmadan insanlarla konuşacaksınız sadece, ne var bunda böyle abartılacak. Ne yani öyle tek takılınca çok mu "cool" oluyorsunuz. 😂
@limontayfa nedir zayıf insan bi' açıklasana, merak ettim. 😀
Surekli baskalarina ihtiyac duyan yalniz yasayamayan insan zayiftir bana göre. Mesela bir insan yalniz basina restorana gidip yemek yiyemiyorsa utaniyorsa ya da sinemaya gidemiyorsa bu zayifliktir. Ya da sürekli birilerine derdini anlatmak ihtiyaci duyuyorsa.

Bu pek taktik verilebilecek bir konu değil sosyal becerilerine, o günün sabahında oluşan ruh haline, genel kültür bilgine, tek başınayken yaptığın aktivitelere, insanlardan hoşlanıp hoşlanmamana ve daha sayamadığım bir dünya şeye bağlı. İlla ki bir taktik istiyorsan diğer arkadaşların dediği gibi "Merhaba" ile başlayabilir bu sana soğuk veya yapmacık geliyorsa çevrende ki insanlar bir konu hakkında konuşurken sende aralarına atlayıp konuşup dahil olabilirsin. Mehmet ve Yavuz iki kişi oyunlar hakkında konuşuyor olsun kulak misafiri olduğunu söyleyip bla bla şeklinde katılabilirsin.

Yalnız Kurt tanımına uyan birisi olaraktan, ben bile insanlarla sosyalleşme ihtiyacı duyuyorum, güçlü olacağım diye faniliğinizi reddetmeyin çocuklar, ne kadar güçlü olursanız olun, fani bir organizmadan ibaretiz. (Ve tavsiye isteyen kişi için, samimi olmak istediğin insanları kahve içmeyedir, film izlemeyedir, 2nizinde seveceği şeylere davet edebilirsin. Şahsen birisiyle sosyalleşmek istesem, o kişi ile ortak vakit geçirmeye çalışırdım.)

Biriyle tanışamıyorum yakın arkadaş olamıyorum. Mesela yeni bir dershaneye yazıldım orada hiç arkadaşım olmadı. Yanında rahat durabileceğim kısacası biriyle nasıl arkadaşça tanışabilirim?
Kanka mesela derste veya başkalarıyla konuşurken dinle milleti ne diyorlar mesela diyelim bir çocuk oyunlara baya düşkün sende öyleysen git de merhaba başla tanış galiba oyunlarla aran iyi falan de ne oynuyorsun falan ordan uzat konuyu eğer bunu yapamadıysan sadece yanına git ve konuşmaya çalış iyi biri olarak düşündüğün kişiyi

Yalnız Kurt tanımına uyan birisi olaraktan, ben bile insanlarla sosyalleşme ihtiyacı duyuyorum, güçlü olacağım diye faniliğinizi reddetmeyin çocuklar, ne kadar güçlü olursanız olun, fani bir organizmadan ibaretiz. (Ve tavsiye isteyen kişi için, samimi olmak istediğin insanları kahve içmeyedir, film izlemeyedir, 2nizinde seveceği şeylere davet edebilirsin. Şahsen birisiyle sosyalleşmek istesem, o kişi ile ortak vakit geçirmeye çalışırdım.)
Demek ki yeterince yalnız kurt değilsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı