Bisiklet sürerken başınıza gelen en kötü şey nedir?

Sanırım 8-10 sene önce okulda bisiklet sürerken düşüp sol kolumu dirseğimin 2 yerinden kırmıştım.
 
6 yaşında falanız. Arkada kuzenim oturuyor. Yokuş inerken düştük sağ tarafımızda da uçurum var. Annem bizi koşup tutmasa büyk ihtimal oradan uçmuş olacaktık.
Şu anda da uzun kilometreler sürüyorum şükür bir şey olmadı umarım olmaz da.
 
Bisiklet kullanırken başınıza gelen en kötü olay nedir? Düşme, bisiklete zarar verme gibi.
Ben süreli çok olmadı, şu ana kadar en kötüsü orta hızla giderken kardeşime çarpıp düşmemdi.
5 6 yaşlarındayken çok saçma bir oyun oynamayı denemiştik arkadaşla ben bisiklet sürüyordum ve o da topu bana fırlatmaya çalışıyordu, topu fırlattı bisiklet hızlıyken tekerleğe geldi ve bisiklet takla attı ben de kafa üstü düştüm ama çok kötü bir şey olmadı bunun dışında küçük olarak arkadaş beni bisiklette önüne atmışken birden dengeyi sağlayamadı ayağım bisikletin jantına sıkıştı 2 saat çıkartamadık ve tekrar başka bir arkadaş beni bisiklette önüne atmışken yokuş aşağı yolda iniyordu birden önümüze araba çıktı arkadaş panik haliyle bisikleti aniden sağa çekti ve yokuş aşağı son sürat giderken düştük birlikte benim tırnağım koptu bunlar önemsiz olaylar olsa da 5 ila 6 yaşlarındayken olmuştu. Bir de şimdi hatırladım başka bir arkadaşla gece bisikleti sıra sıra sürerken etraf çok karanlık olduğu için arkadaş üzerimden geçmişti ben yerde yatmış bir şekilde bacağımın altı ve omzumdan geçti az daha kafamı eziyordu.
 
Ben, arkadaşım ve kardeşi konvoy şeklinde yakın mesafede gidiyorduk. En önde arkadaşımın kardeşi vardı, tam hatırlamıyorum ama bir şekilde çocuk düştü ve ben de arkasında olduğum için bisikletle çocuğun üstünden geçtim. İşin kötü yanı ardından da arkadaşım üstünden geçti.
 
Kaldırıma çıkayım derken malum yeri bisikletin gidonuna çarptırıp öne doğru takla atıp yere düşmüştüm. Kanamıştı biraz, sonra hastaneye gittik falan. Ama Allah'tan önemli bir şey çıkmamıştı.
 
Yokuştan son hız iniyordum bir anda yolun sağa doğru çatalı olan yerden küçük yaşta zenci bir çocuğa çarpmıştım çocuk bayağı bir sürüklenip takla atmıştı sonra ayağa kalkıp ağlayarak kaçmıştı neyse ki bana da (sanırım ona da) bir şey olmadı.
 

Geri
Yukarı