Bisikletimin olmaması

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dışarı çıkıyorum sürekli bisiklet süren kişilerle karşılaşıyorum. Köye gidiyorum yukarıdan aşağı yollar var herkes bisiklet sürerek eğleniyor. Alacak maddi durumu yok ailemin bu ekonomi hakkında çok üzülüyorum gerçekten. Bisiklet sürmek herkesin hakkı değil mi sizce de?

Dışarı çıkıyorum sürekli bisiklet süren kişilerle karşılaşıyorum. Köye gidiyorum yukarıdan aşağı yollar var herkes bisiklet sürerek eğleniyor. Alacak maddi durumu yok ailemin bu ekonomi hakkında çok üzülüyorum gerçekten. Bisiklet sürmek herkesin hakkı değil mi sizce de?
Ben aldım. Arkadaşlarla bugün bisiklet sürüyorduk. Sağdan pitbull havladı. Arkadaş kaçarken arabaya çarptı. Çok değişik yani kardeşim. Köpek varsa almaman en iyisi. Bisiklet sürmek herkesin hakkı.

Geçen sene bisikletimin fiyatını sorduğumda "500 etmez" dediler.
Bu sene ise "1500'den aşağı gitmez" diyorlar. Piyasa çok değişti. Keşke geçen seneye kadar alsaydınız...

İkinci ele bakabilirsiniz, eli yüzü düzgün bakım sonrası binilebilecek makineler denk gelebilir belki. Geçtiğimiz aylarda 250₺ civarına 8 senelik bisikleti yeniledim ben. Çoğu şeyini değiştirdim. Kendi kullandığım bisiklet kadar rahat oldu neredeyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı