Hocam arkadaşın demek istediği koşma,sadece olduğun yerde bekle,öyle şeyde yerden sopa taş vs bulup kendini savunman gerek.Saldırıyorlar hocam ben tekme savurarak kovmuştum yoksa ısırılıyordum gibi gözüküyordu.
Hocam arkadaşın demek istediği koşma,sadece olduğun yerde bekle,öyle şeyde yerden sopa taş vs bulup kendini savunman gerek.Saldırıyorlar hocam ben tekme savurarak kovmuştum yoksa ısırılıyordum gibi gözüküyordu.
Saldırıyorlar hocam ben tekme savurarak kovmuştum yoksa ısırılıyordum gibi gözüküyordu.
Ya köpeğin üstüne nasıl sürelim?Aga üstüne sürersen onlar sneden korkak köpek korktugunu anlar o yüzden saldırır ben maraşta teyzemle gierken karşımıza saldıran bir köpek çıkmıştı sap gibi durup gözlerinini içine bakmıştı m saldırmıştı artık üstlerine yürüyerek geçiyorum yoldan.
Bazı köpeklerde tutar riskli bir yöntem üstlerine sürmek.Aga üstüne sürersen onlar sneden korkak köpek korktugunu anlar o yüzden saldırır ben maraşta teyzemle gierken karşımıza saldıran bir köpek çıkmıştı sap gibi durup gözlerinini içine bakmıştı m saldırmıştı artık üstlerine yürüyerek geçiyorum yoldan.
Ya köpeğin üstüne nasıl sürelim?
Edit: Yanlış anlamışım, kusura bakma.
bu olmazsa izin al. Tekme savur ısıracak gibi olursa veya hiç savurma ustundekını çıkar kafasına at kaç kıyafetden olursun ama kendını kurtarırsın.
Sizin ordaki köpekler öyle demekki,saldırgan bi köpeğin üstüne koşarsan direk tutar,indirir yere seni,öyle şeyde sakin kalmak çok önemli,zaten koşarsan köpek kovalar asıl.Olum ben bisikletten inip üstlerine koşuyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.