- Makaleler
- 30
Buna indirim mi deniyor? Mesela indirim gelmeden önce 2700 TL olan PS4 PRO 3000 TL den düşmüş ve yine 2700 TL ye satılıyor. Buna indirim değil sahtekarlık denir.Beklediğiniz üründe indirim göremeyince veya bazı ürünlerin fiyatı yükselince böyle demek ne kadar doğru?
Yahu öyle tek ürün den giderseniz ben kozmetik ürünü aldım 30 TL idi her yerde Hepsiburada dan 16 TL'ye aldım. Şimdi işlemci alacağım yine Hepsiburada dan 739 TL'ye normal fiyatı 820-850 TL bu şimdi indirim olmuyor mu? İndirim olmayanlara değil olanlara bakacaksanız tabi ihtiyacınız yoksa almazsınız orası ayrı konu ama yine belirtiyorum ihtiyacınız olmayan ürünler indirimde değil diye indirim yok demek değildir bu.Buna indirim mi deniyor? Mesela indirim gelmeden önce 2700 TL olan PS4 PRO 3000 TL den düşmüş ve yine 2700 TL ye satılıyor. Buna indirim değil sahtekarlık denir.
Ben 29 Kasım'a kadar olanları kovalıyorum.İndirimler tam anlamıyla başlamadı. Bu heyecan niye anlamadım. Bu kadar mı tüketim bağımlısı olduk? 29 Kasımı bekleyin. Ayrıca bunu test etmek için yapmanız gereken şimdiden sepetinize alacağınız ürünleri eklemek ve toplam fiyat ne kadar değişmiş onu görmek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.