Black Friday Sahteliği

Makaleler
30
Mesela bu fotoğraf ile örnek verebilirim!

Hepsiburada indirimine ait!

Dosya Ekleri

• FB_IMG_1574371570003.jpg
    FB_IMG_1574371570003.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 39
Hocam bunu yeni mi fark ediyorsunuz? Hepsiburada'nın 11 Kasım'da yaptığı indirim çok daha iyi bir indirimdi. Kara Cuma olayı filan bizim ülkemizde bahane. Bizim insanımız halkı kandırmayı seviyor. Umarım Trendyol güzel bir indirim yapar.

Beklediğiniz üründe indirim göremeyince veya bazı ürünlerin fiyatı yükselince böyle demek ne kadar doğru?
Buna indirim mi deniyor? Mesela indirim gelmeden önce 2700 TL olan PS4 PRO 3000 TL den düşmüş ve yine 2700 TL ye satılıyor. Buna indirim değil sahtekarlık denir.

Dediğiniz doğru ama bir yere kadar her üründe bu olmuyor bizzat ben kendim de takip ettim alacağım monitörü aylar ca hiç düştüğünü görmemiştim o fiyata ve bugün hiç düşmediği kadar düştü.

Buna indirim mi deniyor? Mesela indirim gelmeden önce 2700 TL olan PS4 PRO 3000 TL den düşmüş ve yine 2700 TL ye satılıyor. Buna indirim değil sahtekarlık denir.
Yahu öyle tek ürün den giderseniz ben kozmetik ürünü aldım 30 TL idi her yerde Hepsiburada dan 16 TL'ye aldım. Şimdi işlemci alacağım yine Hepsiburada dan 739 TL'ye normal fiyatı 820-850 TL bu şimdi indirim olmuyor mu? İndirim olmayanlara değil olanlara bakacaksanız tabi ihtiyacınız yoksa almazsınız orası ayrı konu ama yine belirtiyorum ihtiyacınız olmayan ürünler indirimde değil diye indirim yok demek değildir bu.

Ülkemizde indirim lafı yüksek oranda sahtekarlıktan ibarettir. Önce yavaş yavaş itinayla %70 ila %100 arası bindirim yapılır ardından %30 - %50 - %80 indirim yapılır ya da yapılıyormuş gibi gösterilir diyelim. Herkes yapmasa da her yer yapmasa da genel olarak böyle.

İndirimler tam anlamıyla başlamadı. Bu heyecan niye anlamadım. Bu kadar mı tüketim bağımlısı olduk? 29 Kasımı bekleyin. Ayrıca bunu test etmek için yapmanız gereken şimdiden sepetinize alacağınız ürünleri eklemek ve toplam fiyat ne kadar değişmiş onu görmek.
Ben 29 Kasım'a kadar olanları kovalıyorum. :p Mesela Vatanda ekran kartı vardı +%5 de sepet indirimi vardı ama ram alama dan bitti. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı