Şansıma YouTube kanal adımın domain adı da alınmamış, kimse almadan hemen kapayım dedim, çünkü böyle bir domain adı bence harika olur. Domain ise: https://www.the3dtrove.com (şu an sadece alan adı alındı, fakat wordpress veya squarespace dns ile bir site de oluşturmayı amaçlıyorum. Önceden HTML bilgim çok iyiydi ve Freenom ile yeni bir websitesi açmıştım. Sanırım bu blog çok iyi olacak. İlerde düz HTML ve CSS ile de kullanabilirim doğrusu. Trademark gibi şeylere dikkat etmeye çalışıverdim, sonuçta kanal büyüyecek ve bu websitesi de onla beraber büyüyecek. İlk başta "Think with Blender" kelime gurubunu kullanmayı düşünüyordum ama bu isim ile alan adı da açılmaz. Çünkü Blender isminin kullanım şartlarında şirket, alan adı ismi gibi unsurlarda bunun kullanılmaması gerektiğini söylüyor.)Eline sağlık çok şirin olmuş. Yeni hesabınla yeni renderlarda görüşmek üzere.
Selamünaleyküm, şimdi Blender'da 7. günümdeyim. Bugün bunu yapmayı denedim:Eki Görüntüle 1883797
Sizce nasıl olmuş ve başka neler yapabilirim? (retro özellikle olur.) Udemy'ye bakmadım bile ama Udemy'e baksam efsane olur. Şu ana kadar Blender guru donut ve sandalye modelleme yapma aşamalarını bitirdim.
Onu da yaparız bence hocam.PC kasası olsa? Ve mükemmel duruyor hocam başarılar.
3D yazıcıdan çıkartalım bunu gerçek boyutlarda, mükemmel satarızSelamın aleyküm, şimdi blender'da 7. günümdeyim. Bu gün bunu yapmayı denedim:Eki Görüntüle 1883797
Sizce nasıl olmuş ve başka neler yapabilirim? (Retro özellikle olur.) Udemy'ye bakmadım bile ama udemy'e baksam efsane olur. Şu ana kadar Blender Guru donut ve sandalye modelleme yapma aşamalarını bitirdim.
Aklıma eski bilgisayarımın anakartını bu bilgisayar kasasının 3d baskısının içine koyarak retro görünümlü bir bilgsayar elde etmeyi düşünüyordum.3D yazıcıdan çıkartalım bunu gerçek boyutlarda, mükemmel satarız![]()
Silicon Graphics değil mi bu yaAklıma eski bilgisayarımın anakartını bu bilgisayar kasasının 3d baskısının içine koyarak retro görünümlü bir bilgsayar elde etmeyi düşünüyordum.
-Bu bilgisayarı biliyorsanız seviyorsunuzdur-
Eki Görüntüle 1895980
Bu nasıl olduysa bilgisayar kasası da imkansız değil.![]()
Modder 3D prints a custom Mini-ITX RTX 3060 Founders Edition
A GPU modder recently revealed their attempt to envision a theoretical mini-ITX GeForce Founders Edition card. The result is a uniquely slick-looking ultra-small RTX 3060.www.techspot.com
Monitörü o bilgisayar için yapmıştım bu aradaSilicon Graphics değil mi bu yaÇocukken bilgisayar dergilerinden bu kasaların fotoğraflarına bakıp ağzımın suları akardı.
![]()
Monitörü o bilgisayar için yapmıştım bu arada. Ama sonucu pek güzel olmamıştı, yandaki şeritler abartılıydı sanki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.