Blender masadan sonra neler yapılabilir?

Tebrik ederim çok güzel olmuş dostum, ilgin alakan beni heyecanlandırdı hiç ara vermeden devam etmeni öneriyorum bir kere ara verince toparlayamamıştım ben uzun bir süre, gayet başarılı olacağını düşünüyorum domain de güzel olmuş bol şans :) Öneri istediğin zamanlarda yazmaktan çekinme

Ne yazık ki çoklu hesaplar yasakmış ve aynı hesaptan devam etmek zorundayım :(. Ama yine de Blender gönderilerimi zaten anlarsınız diye düşünüyorum. Yeni hesap silinmeden önceki ilk ve son gönderi: Blender'da yaptığım robot

Çoklu hesaplar yasakmış derken dostum ben anlamadım neden siliniyor diğer hesabın.

Çoklu hesaplar yasakmış derken dostum ben anlamadım neden siliniyor diğer hesabın.
Sanırım bir hesap banlanınca diğer hesaptan gönderi atabilmemek için yapılmış bir mekanizma ya da bot hesapların önüne geçilmek için. İkisi de olabilir bence.

Sanırım bir hesap banlanınca diğer hesaptan gönderi atabilmemek için yapılmış bir mekanizma ya da bot hesapların önüne geçilmek için. İkisi de olabilir bence.

Seninki çoklu hesap olmuyor ki ama bu ablanın hesabı diğeri kendi hesabın yanılıyor muyum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı