Blic T60 alınır mı?

Bugün 1.2m aldım iki tarafıda type-c olanlardan çok rahat oldu hocam laptop ile kullandığım için 1 metrede sıkıntı çıkarmazdı diye düşünüyorum ama masaüstü için dediğiniz gibi daha uzun gerekebilir.

Arkadaşlar klavye bbu.

RGB sıkıntısı yok yorumlarda hiç denk gelmedim Rainbow gönderildi diye.

Valorant CS Fortnite tarzı oyunları oynuyorum.
Ürün kaliteli mıdır?

Aldıysanız hayırlı olsun almadıysanız bu zamanda alınmaz.
1) kırmızı swicht olmasına rağmen blue swicht gibi geliyor ilk zamanlar güzeldi ama sonradan anladım ki geceleri kullanılmaz ben bunun için altını çıkartım biraz ses azalıyor.
2) ilk 4-5 ay sıkıntısız çalıştı sonrasında ise bazı tuşların sık kullanımında çok kullanılan harfler W mesela oyunlarda çok kullanılıyor ve en önemli yerde basmayabiliyor.
3) RGB gelse bile driverını bulup (forumda var) renk değiştirsenizde aynı renk değil kesinlikle.

4) eskisi gibi ucuz değil biliyorum her şey pahalandı ama bu klavye için 800-900 TL sanırsam güncel fiyat değmez.

27 Kasım 2023 tarihinde aldım anlık olarak 7 Mart 2025 tarihine kadar kullandım. İlk olarak hiçbir şekilde klavyede basmama sıkıntısı yok herhangi RGB sıkıntısı yok fakat blue switch diğer klavyelere göre sesi farklı inanılmaz ses çıkarıyor abimle aynı odadayız papaz oluyoruz sesten. İlk defa böyle klavyeler kullanıyosanız numpad olmaması ve F1 tuşlarına FN ile basmanız bazen yoruyor şu anda bu klavye yerine normal mekanik klavye alabilirsiniz eskiden ucuzdu şu an neredeyse 1000 TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı