Elektronik BlitzWolf BW-KB3 1145TL

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 384
  • Görüntüleme 19.806
@TouchMyFlow @serhatcandev gibi indirim canavarları 😅 sizden ufak bir ricam olacaktı laptop için aynı bu klavye gibi güzel bir SSD bulursanız(1TB ve üstü tadından yenmez) lütfen beni etiketler misiniz bu aralar foruma çok bakamıyorum kaçırıyorum bazen.
Ben her gün indirim köşesine giriyorum bakıyorum çok iyi fırsatlar oluyor.
Hayırlı olsun hocam Outemu switchden geçmiş olacağım 2 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum çok mutluyum şu an böyle bir fırsatı kaçırmadığım için.
Sağolun hocam. Benim klavyem yeni aslında TTC Switch Logitech K835. Çok iyi yükseltme oldu bunu satarsam bedavaya gelecek neredeyse klavye.

Alan herkese hayırlı olsun arkadaşlar, konu için teşekkür ederim bir süredir aklımdaydı ancak bu kadar para vermek içimden gelmiyordu sayenizde neredeyse 3'te 1 fiyatına aldım bu mükemmel klavyeyi

Alan herkese hayırlı olsun arkadaşlar, konu için teşekkür ederim bir süredir aklımdaydı ancak bu kadar para vermek içimden gelmiyordu sayenizde neredeyse 3'te 1 fiyatına aldım bu mükemmel klavyeyi
Hayırlı olsun dostum. Gerçekten fiyatı yüksekti rakipleri gibi. Baya bedavaya geldi. Elimde ki klavyeyi satacağım 500'e gelmiş olacak daha da bedava olacak benim için :D

İlk kez clicky bir switch kullanacağım bakalım nasıl bir hissiyatı var. Şu ana kadar hep linear switch kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı