Elektronik BlitzWolf BW-KB3 1145TL

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 384
  • Görüntüleme 19.803
Galiba vergiyi ödeme adımında zaten aldı, o ikisinin farkını anlamadım ben de öncelikli nakliye olan ile aldım.
Normalde vergiye ayırması gereken ücreti öncelikli nakliye olacağı için kendine ayırıyor. Size ulaştıktan sonra da vergiyi ödüyorsunuz.

Normalde vergiye ayırması gereken ücreti öncelikli nakliye olacağı için kendine ayırıyor. Size ulaştıktan sonra da vergiyi ödüyorsunuz.
Şimdi sordum, diyorlar ki vergileri ödediğiniz zaman %100 geri ödemesini yapıyoruz. İptal mi etsem acaba gerektiğinden pahalıya gelebilir gümrükte sıkıntı çıkabilir şimdi. Hiç uğraşmak istemiyorum.

Şimdi sordum, diyorlar ki vergileri ödediğiniz zaman %100 geri ödemesini yapıyoruz. İptal mi etsem acaba gerektiğinden pahalıya gelebilir gümrükte sıkıntı çıkabilir şimdi. Hiç uğraşmak istemiyorum.
Ödediğiniz fiyat üzerinden vergilendirme yapılır. Taş çatlasın %20'si kadar ödeme yaparsınız. Bu klavye için yine her türlü ucuz kalır. İptal etmeye karar verirseniz de buradan almak isteyenler olabilir, öncelikli onlarla iletişime geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı