Elektronik BlitzWolf BW-KB3 1145TL

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 384
  • Görüntüleme 19.994
Stok bitmiş ya, kendi Cooler Master CK721 satıp buna geçecektim. Başka switch alıp deneyecektim, nasip değilmiş.

Benim de aynı. TTC Red kullandım sadece. Mekanik klavye 4 aydır kullanıyorum bakalım nasıl bir yükseltme olacak.
Ben de Cherry kırmızı ve Akko Jelly Pink kullandım şu zamana kadar. Olur da clicky ile rahat edemezsem Gateron çeker devam ederim. Klavye bedavaya geldi zaten, switch, lube falan feda olsun :D

Everest membran klavyeden geçiş yapacağım bakalım benimki nasıl olacak😀
Sen evrimi yaşayacaksın :D
Stok bitmiş ya, kendi Cooler Master CK721 satıp buna geçecektim. Başka switch alıp deneyecektim, nasip değilmiş.
Ah be hocam olsun sizin klavyeniz de iyi.
Ben de Cherry kırmızı ve Akko Jelly Pink kullandım şu zamana kadar. Olur da clicky ile rahat edemezsem Gateron çeker devam ederim. Klavye bedavaya geldi zaten, switch, lube falan feda olsun :D
Akko switch nasıl hocam? Mesela sesini beğenmezsem onu alırım.

Sen evrimi yaşayacaksın :D

Ah be hocam olsun sizin klavyeniz de iyi.

Akko switch nasıl hocam? Mesela sesini beğenmezsem onu alırım.
Fiyatına göre ses ve hissiyat oldukça iyi, kailhleri beğenmezsem belki hiç switch almakla uğraşmayıp direk onları bile takabilirim.

Hocam benim için test etme şansınız var mı acaba? Uzun zamandır Akko switchleri araştıra araştıra Akko klavyeleri bile beğenmeye başladım :D
Akko 3084S'i ilk aldığımda şöyle gelişigüzel bir kaç videosunu çekmiştim. Onun dışında test etmem mümkün değil çünkü evde değilim. Cherry MX Kırmızıdan buna geçince beni yeterince tatmin etti. Fiyatı da ucuz diye biliyorum, tavsiye ederim.

Akko 3084s
Akko Jelly Pink

Akko 3084S'i ilk aldığımda şöyle gelişigüzel bir kaç videosunu çekmiştim. Onun dışında test etmem mümkün değil çünkü evde değilim. Cherry MX Kırmızıdan buna geçince beni yeterince tatmin etti. Fiyatı da ucuz diye biliyorum, tavsiye ederim.

Akko 3084s
Akko Jelly Pink
Cherry MX'den sonra iyi geldiyse her türlü iyi gelir ya bakalım TTC Red switchden sonra Kaihl White Box nasıl gelecek.
Tekrar indirime girer mi ki?
Bu kadar gireceğini hiç sanmam ilk defa indi galiba. 2-3 gün önce 1800'e düşmüş herkes bedava demişti o derece yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı