Body Building ve Ek Gıdalar Üzerine Bilgi

Ya ilaç değil aslında bunlar. L-Carnitine sporda attığın teri arttırıyor, CLA'da yağ depolanmasını azaltıyor sadece. Doğal asitler bunlar vücutta da bulunan. Yani epey araştırdım hiç kötü yan etkisiyle karşılaşan görmedim. En fazla etkisi pek olmayan gördüm. 3 ay dediğin gibi çalıştım zaten düzgün veremedim o yüzden alıyorum. Salondaki hocamda kullanabilirsin dedi zaten.

Bilemiyeceğim. Ben katkısız 94 KG den 67 Kg ye indirdim kendimi 8 ayda. Olabilcek en hızlı şekilde ve sağlıklı şekilde indim. Şimdi tam vücud geliştirmeye geçiceğim. Protein tozu, aminoasit, bca alıcağım günde 5-6 öğün herhalde 80 KG olurum 3 aya. Bakalım hayırlısı ama dene bari önerim kullanmaman yönündeydi. Şu konu başlığındaki hatayıda düzelt artık :D.

Düzeltme Protein tozu ve Amino asit zararsızdır.
O, günlerde buraya yanlış bilgi vermemin sebebi elime geçen bir yazı idi.
Yazının yanlış olduğunu ise 5 gün içinde öğrenip, tekrar kullanmaya başladım.
13-19 2013 haziran arası o yüzden burada saçmaladım.
Zararlı olanların anabolizan ürünler olduğunu öğrenince 19 haziran 2013'te tekrardan protein tozu ve amino asit almaya başladım.
Supplement kapsamına giren ürünlerin tümü zararsızdır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı