- Makaleler
- 1
Silent Hill havası sezdim bence gayet güzel görünüyor, alırdım.
Adım sesleri benim de canımı sıktı şimdi siz söyleyinceOyunun atmosferini ve arka plan müziğini beğendim. Yürüme sesi biraz yapay duruyor. Diğer yandan çevre ile etkileşime geçebiliriz. Örneğin evlerin içine girip, birkaç malzeme ile tuzak kurmak veya saldırmak. Ha dersen Outlast gibi saldırma olmayan bir şey yapacağım olabilir. Fakat oyun böyle sıkıcı geçer. Mesela bizi kovalayan canavar birden önümüze ışınlasa güzel anlar yaşatabilir. Oyuna birkaç korku öğesi eklerseniz çok daha iyi olur.
Genel anlamda beğendim. Eğer fiyatı ucuz olursa arkadaşlarla girip, eğlenmelik bir oyun olur.
Evet o sesler çok kulak tırmalayıcı olmuşAyak sesi olmamış dostumOna bir el at. Korku oyunu sevmem ama oyunu cikartirsan soyle, alirim. Korku oyunlarinda saklanma, kaçma ve bir şeyleri kullanabilme güzl detaylar oluyor.
Müzik olayında kesinlikle haklısın, seçecek fazla vaktim olmadı aslında çok uzun süreli düşünmek gerekiyor müzik için.Canavarı uzak tutmak için bir şeyler, belki el feneri falan. Keşke bir de müzik olsa![]()
Kesinlikle katılıyorum. Bir arkadaşıma göstermek için yapmıştım buraya atmak gibi bir düşüncem yoktu keşke biraz daha uğraşıp atsaydımAtmosfer olarak başarılı, geliştirilebilir tabii ki ama kötü değil. Müzik için telif hakkı olmayanlardan uzun bir süre düşünerek seçim yapabilirsin. Müziklerin dozu adrenalinin yükseldiği saniyelerde artmalı. Demek istediğimi anlamışsındır. Müzik o gerilimi yaşatmali.
Hayal gücünle sıfırdan bir şey oluşturmak eğlenceliZamanın varsa daha da iyi yaparsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.