Faturalandırdınız mı? Veresiyeler telefonda mı yazıyor?
Veresiye defterinde yaziyor bir de telefon ses kayıtlarında var
Faturalandırdınız mı? Veresiyeler telefonda mı yazıyor?
Ahhahahah yanına da fındık fıstık.
55bin veresiye bana da abartı geldide hesap yeni açılmış troll olmayabilir soru soruyor bu kadar neye karışıyorsunuz 13 yaşındaki çocuk 12milyona araba önerisi yazıp konu açıyor bende dalga geçtim diye uyarı yiyorum bunda sakınca görmedim.
Veresiyede imza aldınız mı?Veresiye defterinde yaziyor bir de telefon ses kayıtlarında var
Veresiyede imza aldınız mı?
@quz aç bir şişe iç o zaman geçmiş olsun nereden alacaksın o veresiyeyi. Güvenmeyi öğretmiş olur.
Kavun falan da bulunmaz artık leblebi badem ile idare eder.
Dalga geçmiyorum ki çok absürt bir konu tekelci olup burada çözüm aramaz. Avukat tanıdığı olmayan tekelci de Türkiye'de iş yapmaz.
Adamı test etmek için alkol mu soralım şimdi?
Veresiye defterinde yaziyor bir de telefon ses kayıtlarında var.
Almadım maalesef.
Kankam seni bende anlıyorum boş konu çok fazla var.
Adamın oturduğu yere gidip istemelisin, ters yapıyor yok durumum yok şu yok, geçmiş olsun süreç uzadıkca uzar, kanıtlamak için avukata başvuracaksın, kanıtlarken uzattıkca uzatacaklar, paranı alman tahminimce 1-2 yıl arasındadır. (paranın Faiz'i eklenecektir)
Böyle aşırı güvenmediğiniz kişiler niye bu kadar borç yazdırıyorsunuz ki?
Bayağıdır taniyordum dostumdu paranın hesabı olmazdı aramızda.
Fatura fiş olmadan ispatlamanız zor. Tabi borca itiraz etmediği sürece ki eder.Almadım maalesef
........................Yeterli kanıt olmamasından korkuyorum veresiye defterinde yaziyor sadece çünkü bir de telefon konuşması var bir de dükkanın kamera kayıtları.
Veresiye defteri ve telefon konusması yeterli olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.