Borç paramı geri alamıyorum

• Konuyu başlatan quz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 1.035
@quz aç bir şişe iç o zaman geçmiş olsun nereden alacaksın o veresiyeyi. Güvenmeyi öğretmiş olur.

Ahhahahah yanına da fındık fıstık.

Kavun falan da bulunmaz artık leblebi badem ile idare eder.

55bin veresiye bana da abartı geldide hesap yeni açılmış troll olmayabilir soru soruyor bu kadar neye karışıyorsunuz 13 yaşındaki çocuk 12milyona araba önerisi yazıp konu açıyor bende dalga geçtim diye uyarı yiyorum bunda sakınca görmedim.

Dalga geçmiyorum ki çok absürt bir konu tekelci olup burada çözüm aramaz. Avukat tanıdığı olmayan tekelci de Türkiye'de iş yapmaz.
Adamı test etmek için alkol mu soralım şimdi?

@quz aç bir şişe iç o zaman geçmiş olsun nereden alacaksın o veresiyeyi. Güvenmeyi öğretmiş olur.

Kavun falan da bulunmaz artık leblebi badem ile idare eder.

Dalga geçmiyorum ki çok absürt bir konu tekelci olup burada çözüm aramaz. Avukat tanıdığı olmayan tekelci de Türkiye'de iş yapmaz.
Adamı test etmek için alkol mu soralım şimdi?

Kankam seni bende anlıyorum boş konu çok fazla var.

Veresiye defterinde yaziyor bir de telefon ses kayıtlarında var.

Adamın oturduğu yere gidip istemelisin, ters yapıyor yok durumum yok şu yok, geçmiş olsun süreç uzadıkca uzar, kanıtlamak için avukata başvuracaksın, kanıtlarken uzattıkca uzatacaklar, paranı alman tahminimce 1-2 yıl arasındadır. (paranın Faiz'i eklenecektir)

Almadım maalesef.

Böyle aşırı güvenmediğiniz kişiler niye bu kadar borç yazdırıyorsunuz ki?

Kankam seni bende anlıyorum boş konu çok fazla var.

Adamın oturduğu yere gidip istemelisin, ters yapıyor yok durumum yok şu yok, geçmiş olsun süreç uzadıkca uzar, kanıtlamak için avukata başvuracaksın, kanıtlarken uzattıkca uzatacaklar, paranı alman tahminimce 1-2 yıl arasındadır. (paranın Faiz'i eklenecektir)

Böyle aşırı güvenmediğiniz kişiler niye bu kadar borç yazdırıyorsunuz ki?

Bayağıdır taniyordum dostumdu paranın hesabı olmazdı aramızda

Bayağıdır taniyordum dostumdu paranın hesabı olmazdı aramızda.

400 500 lira için arkadaşlığını bozanlar var :D tekel olduğunuz için sizi kullanmış olabilir günahını almıyımda motorum olduğu zaman benimle konuşanlar aklıma geldi sattıktan sonra hiçbiri konuşmuyor çoğu takipten bile çıktı.

Kamera kayıtları ve telefon görüşmeleri bu konuda bir delil olur mu bilemiyorum bunu bir avukatla görüşmeniz iyi olur. Yanlış bilgilendirme yapmak istemem. Biliyorum, bunu demem hoşunuza gitmeyecek ama 55K büyük bir para. Yakın arkadaşınız bile olsa neden böyle bir şey yaptınız ki? Neyse.

Bir önerim var fakat mideniz kaldırır mı bilemiyorum. Arkadaşınızı telefonla arayıp barışmak istediğinizi söyleyin hatta gerekirse özür dileyin, yemeğe falan davet edin ve aranızı düzeltin. Sonra zamanla borcun bir kısmını kapatmasını isteyin. Aranız düzeldiği için belki borcun bir kısmını öder. İşiniz bittikten sonra tekrar arkadaşlığınızı bozun. Biliyorum bu dediğimi yapmak size zor gelecek ve biraz süreç gerekli fakat 55K para az değil dediğim gibi. Yapacak bir şey yok. Diğer türlü bu işi geciktirirseniz az biraz parayı geri alma imkanınız varsa da kaybedersiniz tamamen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı