Meg Griffin
Femtopat
Hangi program veya siteden bakabilirim? Hisse fiyatlarına?
Ben Akbank üzerinden yapıyorum. Banka hesabından yatırım hesabı açman gerekiyor. Ayrıca midas isimli uygulama var. Şu anda borsa İstanbul hisselerinden ücret almıyor. Babkalar komisyon alıyor.
Bende İş Bankası'ndan alıyorum. Midas'ı TV'de görüyorum peki nasıl kullanılır?
Hocam ilk kayıt yapıyorsun sonra hesabını onaylamak için sizi görüntülü arıyorlar kimliğinizi yüzünüzün yanında tutuyorsunuz. Sonra bunların banka hesabına kendi şahsınıza ait banka kartıyla para yüklüyorsunuz ve midas hesabınıza 1 saat içinde para giriyor. Geri kalan hisse alma kısmı İş Bankası'yla aynı.
Anlatırmısınız hocam bende Vakıfbanktan borsaya girmek istiyorum hiç bilmiyorum nasıl girilir para kazanılır.Hocam ilk kayıt yapıyorsun sonra hesabını onaylamak için sizi görüntülü arıyorlar kimliğinizi yüzünüzün yanında tutuyorsunuz. Sonra bunların banka hesabına kendi şahsınıza ait banka kartıyla para yüklüyorsunuz ve midas hesabınıza 1 saat içinde para giriyor. Geri kalan hisse alma kısmı İş Bankası'yla aynı.
Hisse almayı bilmiyorsanız onu da anlatabilirim.
Anlatır mısınız hocam bende VakıfBank'tan borsaya girmek istiyorum hiç bilmiyorum nasıl girilir para kazanılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.