Borsaya nasıl bakılır?

Ben Akbank üzerinden yapıyorum. Banka hesabından yatırım hesabı açman gerekiyor. Ayrıca midas isimli uygulama var. Şu anda borsa İstanbul hisselerinden ücret almıyor. Babkalar komisyon alıyor.

Bende İş Bankası'ndan alıyorum. Midas'ı TV'de görüyorum peki nasıl kullanılır?

Hocam ilk kayıt yapıyorsun sonra hesabını onaylamak için sizi görüntülü arıyorlar kimliğinizi yüzünüzün yanında tutuyorsunuz. Sonra bunların banka hesabına kendi şahsınıza ait banka kartıyla para yüklüyorsunuz ve midas hesabınıza 1 saat içinde para giriyor. Geri kalan hisse alma kısmı İş Bankası'yla aynı.

Hocam ilk kayıt yapıyorsun sonra hesabını onaylamak için sizi görüntülü arıyorlar kimliğinizi yüzünüzün yanında tutuyorsunuz. Sonra bunların banka hesabına kendi şahsınıza ait banka kartıyla para yüklüyorsunuz ve midas hesabınıza 1 saat içinde para giriyor. Geri kalan hisse alma kısmı İş Bankası'yla aynı.

Hisse almayı bilmiyorsanız onu da anlatabilirim.

Hisse almayı bilmiyorsanız onu da anlatabilirim.
Anlatırmısınız hocam bende Vakıfbanktan borsaya girmek istiyorum hiç bilmiyorum nasıl girilir para kazanılır.

Anlatır mısınız hocam bende VakıfBank'tan borsaya girmek istiyorum hiç bilmiyorum nasıl girilir para kazanılır.

Hocam konu açılalı 1 yıl olmuş ve borsa eskisi gibi değil öğrenmeden girmeyin ve herkesten tavsiye almayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video size yardımcı olur. Borsa hesabı açmadan önce banka size uygunluk testi verir onu doldurmanız gerekir. Bazı bankalar borsa hesabı açmak için normal banka hesabınızda belirli bir tutar olmasını isteyebilir. Örnek olarak ben Ziraatten borsa hesabı açarken hesabımda para olup olmadığına bakmadı ama arkadaşım benden bir yıl sonra hesap açmak istediğinde hesabında 10 bin TL'den fazla olmazsa borsa hesabı açamazsın dedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı