Boy uzatmak için hazırladığım program nasıl?

La boyu o kadar da kısa değil dinleme şu internet ortamını yok illa uzun olacağım diyorsan ameliyata gir 200, 000₺ ver 10cm için herkes yine ayni bakacaktir sana.
Asla yapmam öyle bir şey için değmez yani.
Sadece 1.80 olmak amacım kuzenim benden 1 yaş küçük ve bir anda 10-15 cm boyu uzadı benim daha önce hiç uzaması o şekilde.
Arkadaşlarımın çoğu sakal tıraşı falan oluyor o bende yine yok acaba diyorum daha uzar mıyım diye o yüzden sormak istedim..

Asla yapmam öyle bir şey için değmez yani.
Sadece 1.80 olmak amacım kuzenim benden 1 yaş küçük ve bir anda 10-15 cm boyu uzadı benim daha önce hiç uzaması o şekilde.
Arkadaşlarımın çoğu sakal tıraşı falan oluyor o bende yine yok acaba diyorum daha uzar mıyım diye o yüzden sormak istedim.

Öz güven eksikliğin var dostum sürekli kendini başkalarıyla kiyasliyorsun araştır derim ve kafana takma.

Öz güven eksikliğin var dostum sürekli kendini başkalarıyla kiyasliyorsun araştır derim ve kafana takma.
Evet maalesef öyle..
Neyse süt içip, spor yapacağım ve de uykuma dikkat edeceğim uzayacağı varsa uzar yapacak bir şey yok.
Aynı zamanda vücudumu fit hale getiricem bence gayet yeterli ne dersiniz?

Hocam aslında ben de aynı fikirdeyim fakat arkadaş kesin çözüm istiyorsa ameliyat olmalı. Bu tür boy uzatma programlarıdır vesaire şeylerin etkisiz olduğunu söylemek istedim.

Ya Türkiye'de herkes öyle başkasında bir şey gördüğünde onda var bende niye yok cümlesi kuruyolar kıskanmaya başlıyorlar hatta öyle tipleri varki 7/24 bilgisayar başında Doritos'lu elleriyle millete sallıyorlar bu insanlarin idöllerinden bahsetmeme gerek yoktur herhalde kafaya takılacak tipler değil kendilnize odaklanın bırakın bunları.

Ya Türkiye'de herkes öyle başkasında bir şey gördüğünde onda var bende niye yok cümlesi kuruyolar kıskanmaya başlıyorlar hatta öyle tipleri varki 7/24 bilgisayar başında Doritos'lu elleriyle millete sallıyorlar bu insanlarin idöllerinden bahsetmeme gerek yoktur herhalde kafaya takılacak tipler değil kendilnize odaklanın bırakın bunları.
Peki dostum.

Asla öyle biri değilim emin olabilirsiniz..
Sanat ve sporda bir çok başarım var ama yine de boyum yüzünden üzülüyorum sadece 😅🥲

Dostum kendinle ilgili bir versiyon ol onlar sana farklı olduğun için gülsünler sende onlara aynı oldukları için gül.
Evet maalesef öyle..
Neyse süt içip, spor yapacağım ve de uykuma dikkat edeceğim uzayacağı varsa uzar yapacak bir şey yok.
Aynı zamanda vücudumu fit hale getiricem bence gayet yeterli ne dersiniz?
Ne dersiniz? Mantıklı olur bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı