Tüm kuzenlerim uzun boylu bir tek ben kısayım o yüzden genetik olduğunu düşünmüyorum etrafımda ani boy artışı olan bir kaç kişi oldu ama benim hiç aniden boyum uzamadı..Süt geceye at fazla içme fazlası yağ yapar.
Spor olarak voleybol, basketbol öneririm bir de bolca havuç ye ki ben tüm bunlara inanmıyorum hani en fazla 2cm uzarsin bunlari 1,2 yil yaparak bu tamamen genetik bir şey kafana takma.
Sirkeli suyu dikkatli tüket. Boyun uzasın diye uğraşırken dişlerini mahvedersin. İçerken dişlerine değdirmemeye çalış. Ayrıca ne kadar uğraşırsan uğraş genetik limitlerini tahmin ettiğin kadar zorlayamazsın. Alacağın verim Max 1-2 cm kadar olur.
Spor yapıyorum demişsin. Dümdüz sporunu yap yemeğini ye geç. İnsanlar gerçekten limitlerinin farkında değil. Muhtemelen olağanüstü bir genetiğin de yok o yüzden düzenini oturt ve hayatın tadını çıkar. Sağlığına dikkat et yeterli.
Tüm kuzenlerim uzun boylu bir tek ben kısayım o yüzden genetik olduğunu düşünmüyorum etrafımda ani boy artışı olan birkaç kişi oldu ama benim hiç aniden boyum uzamadı.
Hocam genetiğinde ne yazılıysa maksimum o kadar uzarsın. Bu tür boy uzatma programlarıdır vesaire zırvadan farksız geliyor benim için. Kesin çözüm istiyorsan da birkaç sene sonra boy uzatma ameliyatına girebilirsin.
Hocam aslında ben de aynı fikirdeyim fakat arkadaş kesin çözüm istiyorsa ameliyat olmalı. Bu tür boy uzatma programlarıdır vesaire şeylerin etkisiz olduğunu söylemek istedim.La boyu o kadar da kısa değil dinleme şu internet ortamını yok illa uzun olacağım diyorsan ameliyata gir 200, 000₺ ver 10cm için herkes yine ayni bakacaktir sana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.