Rechnis
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Adım Deniz. 16 yaşındayım. Boyun ağrısı sebebiyle hastaneye gittiğimde boyun fıtığım (C3-4 C4-5 C5-6 minimal bulging ismi) olduğunu öğrendim. 3 tane ama bu daha yeni başlamış. Yani fıtık denilemez ama ilerlerse fıtık olabilir. Doktorum yüzme kursuna gitmeyi önerdi ve bana egzersiz kağıdı verdi. Egzersizleri uyguluyorum ama yüzmeyi pek sevmiyorum. Fitness yapmak hep istiyordum. Bunu da bir fırsat olarak görüyorum. Üst vücudumu güçlendirip boynuma binen baskısı azaltmak istiyorum. Fitness'ta bilgili olacak kişilerin cevabı gercekten lazım bana. Fitness yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl olmalı? Kaç kilo, hangi hareketler vs.
Bu konuda yardımcı olursanız gercekten hayatımda cok yardımcı olursunuz.
Ek olarak: Genelde evde bilgisayar başında oluyorum ve boyum koltuğuma göre çok uzun kaldığından kafamı yaslayacak bir yer olmuyor bu yüzdende ağrı yapıyor bu fıtık için bir öneriniz varsa gerçekten çok iyi olur.
Bu konuda yardımcı olursanız gercekten hayatımda cok yardımcı olursunuz.
Ek olarak: Genelde evde bilgisayar başında oluyorum ve boyum koltuğuma göre çok uzun kaldığından kafamı yaslayacak bir yer olmuyor bu yüzdende ağrı yapıyor bu fıtık için bir öneriniz varsa gerçekten çok iyi olur.
Son düzenleyen: Moderatör: