Rehber Brave İnternet Tarayıcısı

Tamamdır teşekkürler. Daha çok yolları var demek ki.
Öncelikleri biraz daha farklı diyelim. Şu an reklam engelleme, gizlilik ve BAT kazanma tarafına daha çok odaklanıyorlar. Ekibin başındaki ve içinde bulunan çoğu kişi Mozilla vakfından gelme olduklarından, Chromium tarafında Mozilla'nın bir alternatifini oluşturuyorlar diyelim. İçinde barındırdığı BAT kazandırma ve tarayıcı ile gelen en iyi reklam, izleyici vb. engelleme uzantısı çok iyi çalışıyor.

Oldu cidden. Çok teşekkürler yardımlarınız için.
Eki Görüntüle 866925
Rastgele Unsplash fotoğrafları için Unsplash Instant eklentisini de tavsiye ederim, Chromium altyapılı tüm tarayıcılarımda kullanıyorum gerçekten harika fotoğraflar gösteriyor ve yeni sekmeyi özellikle Edge üzerinde hızlandırıyor. Edge yeni sekmesi çok yavaş olduğu için zorunluluk resmen.

Teşekkürler fakat her zaman kendi fotoğraflarımı görme taraftarıyım.

Vallahi hocam ben de aynısı yüzünden sildim.

Kusura bakma geç cevap veriyorum. Eğer dediğim uzantı kurulu haldeyken yapıyorsan yeni sekme açıkken sayfanın sağ üst kısmındaki yıldızdan ayarlayabiliyorsun:

Bookmarks sekmesine gelip oradan siteleri ekleyip çıkarabilirsin:
Yıldıza tıklamak yerine sayfada herhangi bir yere tıklayınca gelmesini istersen sol attaki üç noktaya tıkla ve Hub kısmından Anywhere olarak ayarla.

Adamsın. Çok sağ ol.

Bunları kategorileştirebiliyor muyum? Klasör gibi yani. Bide son olarak bu icon nasıl gider?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…