Rehber Brave İnternet Tarayıcısı

@Skywalker 12 O konuda tam bir bilgim yok. Ama sorun çıkaracaklarını pek sanmıyorum.

@Skywalker 12 Tarayıcıyı kullanırken reklam bildirimleri çıkıyor. Her bildirim çıktığında BAT kazanıyorsunuz. Eğer bildirime tıklarsanız BAT kazanma ihtimali artabiliyor. BAT oranınız 25 olunca Uphold hesabı oluşturabiliyorsunuz. Böylece kazandığınız BAT'ler Uphold hesabına aktarılıyor.

Saat başı gelen reklam ayarını artırabilirsiniz.

Ayrıca içerik oluşturucusu profili olanlara otomatik BAT atmasını da kapatmayı unutmayın.

Teşekkür ederim pek bilgim olmadığı için soruyorum burda tahmini kazanç yazıyor ve brave cüzdanımda 0 bat var bu tahmini bat kazancım ayın 5'inden sonra aktarılıyor brave cüzdanıma değil mi ?

Dosya Ekleri

• 123.PNG
    25,1 KB · Görüntüleme: 95
  • Ekran Alıntısı.PNG
    4,7 KB · Görüntüleme: 87
Belirttiği son ödeme tarihinde cüzdanınıza aktaracaklar.

Tüm çerezlere izin ver seçili ve çerez engelleme devre dışı ve tavsiye ettiğiniz uzantılar yüklü şekilde en iyi gizlilik sağlanır mı Brave tarayıcısında çerez vs. konusunda hocam? (Diğer Brave ayarları da sizin dediğiniz gibi.)

Gizlilik konusunda sıkıntı çıkarmaz. Uzantılar, ek koruma ve gizlilik sağlıyor böylece daha güvendesiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nightly Channel'a saatte 10 reklam gösterme seçeneği eklenmiş.

Son BAT kazancımı Nisan olarak almışım (Mayıs başında). Haziran ayında herhangi bir ödeme yapmadılar bana, kaç defa desteklerine yazdım ipleyen yok. Bu ay da BAT yatırılmaz ise sistemimden sileceğim. Edge ile devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…