Bronz'dan çıkamamak

majestics

Hectopat
Daha fazla  
Ne yaparsam yapayım bir şekilde oyun dönüyor takımım yuzunden. Ben hata yapmasam veyahut az yapsam bile takımım hatalarla dolu oluyor. Karsıyı ezmemize ragmen bile bir sekilde oyun donuyor. Jungle oynuyorum Kayn mainim. Bu bronz illetinden kurtulmak için ne yapmalıyım?

Top lanede ayrık ittiren şampiyonlar oyna.

Ne yaparsam yapayım bir şekilde oyun dönüyor takımım yuzunden. Ben hata yapmasam veyahut az yapsam bile takımım hatalarla dolu oluyor. Karsıyı ezmemize ragmen bile bir sekilde oyun donuyor. Jungle oynuyorum Kayn mainim. Bu bronz illetinden kurtulmak için ne yapmalıyım?
Arkadaşınla oynayacaksın. Yoksa o takıma illaki troll gelir.

Takım bulmalısın solo bi şekilde çıkamazsın

Neyi beğenmiyorsunuz acaba siz şaka mı yapıyorsunuz oyunun en altı bronz :D buradan çıkmak imkansız duo lazım gibi cümleler mi kurmak mantıklı sizce yoksa kendini geliştirmesi mi ? güncel birçok sitede boost yapmıs biriyim ve elmasa kadar her oyunu kazanabilirsiniz düzgün oynarsanız neredeyse.
@KerbeX @Ahmt1 @Serhatfx

Tek başına 4 tane primatı taşımak zor olabiliyor. 2 kişi girin mesela biriniz mid digeri Jungle. İyi oynuyorsanız 2 kişi lig atlarsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı