Bronz'dan çıkamamak

Ortalama bir oyuncu, mevcut elo sisteminde en az Altın olur. Belki yanlış oynuyor olabilirsiniz.

Profesyonel oyuncuları ve e-spor maçlarını izleyip kendinize bir şey katmaya çalışın hocam sorunu biraz da kendinizde aramalısınız closer izleyebilirsiniz jg oynuyorsanız hem Türk hem de keyifli videoları.

Ne yaparsam yapayım bir şekilde oyun dönüyor takımım yuzunden. Ben hata yapmasam veyahut az yapsam bile takımım hatalarla dolu oluyor. Karsıyı ezmemize ragmen bile bir sekilde oyun donuyor. Jungle oynuyorum Kayn mainim. Bu bronz illetinden kurtulmak için ne yapmalıyım?

Mumkunse arkadaslarında ile oyna.

Shaco oyna(!) ama takım kötüyse ne kadar iyi oynasanda boş olabiliyor. 1-2 kişi daha bul onlarla Duo gir.
Hocam jgde Kayn, Viego, WW gibi carlar oynuyorum bundan once prem yoktu ama şu an premle giriyorum ki durum hala çok da iyi degil.

Kendinden iyi senin rolünde oynayan oyuncuları izle ve daha çok oyna oynarken aynı zamanda düşünerek oyna ister istemez çıkarsın.
Teşekkürler

Son düzenleme:
Neyi beğenmiyorsunuz acaba siz şaka mı yapıyorsunuz oyunun en altı bronz :D buradan çıkmak imkansız Duo lazım gibi cümleler mi kurmak mantıklı sizce yoksa kendini geliştirmesi mi? Güncel birçok sitede Boost yapmıs biriyim ve elmasa kadar her oyunu kazanabilirsiniz düzgün oynarsanız neredeyse.
@KerbeX @Ahmt1 @Serhatfx

Olm ben bir şey mi dedim. Yorumuna dislike attim her maç mute all çekmek saçma olur herkes ayni değil takiminda iyi biri vardir mute çekmek saçma olur o yüzden dislike attim yorumuna.

Top lane oynayarak rank atlamak en zoru hocam, bi jg top pre gelir, size tüm oyunu dar eder.
Hocam jg size gank atarken sizin ormancınız da ejder alabilir, diğer koridorlara gank atabilir vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı