Bu A101 çalışanları neden böyle?

SSDALINBEYLER

Decapat
Herkese iyi günler, iyi sosyaller. Dün arkadaşlarla evde otururken birden biri okey oynama fikrini ortaya attı. Ben de okey takımı olmaması sebebiyle internetten okey alabileceğim yerlere baktım (tatilde olduğumuz için bulunduğumuz yerle ilgili pek bilgimiz yoktu). Yakın bir zamanda A101'e geldiğini gördüm, hemen evin altında da bir tane vardı. İlk olarak gidip oraya "burada okey takımı var mı?" diye sorduğumda, kasiyer kadın gidip bana 10'lu okey prezervatif getirdi. "abla bu değil, oynanan okey takımı lazım," dediğimde gülüp "kusura bakma, yanlış anladım. O yok maalesef," dedi. Sonra A101 Online stok kontrolü yaptığımda bulunduğumuz kasabanın öbür ucunda bir A101'de olduğunu gördüm. Hazır çıkmışken yürüyeyim deyip yola koyuldum; giderken de en az 20 yere okey takımı var mı diye sordum (bulunduğumuz yer küçük olduğundan imkanlar biraz kısıtlı tabii). Neyse, o A101'e varıp, içeri büyük bir hevesle girip, okey takımını sorduğumda "burada yok" yanıtıyla karşılaştım. Tabii sinirli ve inatçı bir şekilde geri dönmeye başladım. Yalnız ararken de en az 20 yere sordum, resmen kasabada sormadığım yer kalmamıştı. En son (yaklaşık 3 saatlik bir arama maratonu sonunda) eve kadar geldim. Yorgunluktan ayaklarıma kara sular inmişti adeta. Ve tekrar evin altındaki A101'in önüne geldiğimde bari şuradan bir su alayım diye içeri girdim, suyu aldım, kasaya gittim. Bir de ne göreyim; önümdeki müşterinin ürünlerinin arasında aradığım okey takımı var.

Ve aynı kadın da kasiyer. Tabii kadına hemen "abla, hani yoktu? 3 saattir arıyorum, yorgunluktan öldüm" tarzı şeyler söyleyince, önümdeki müşteri benim alabileceğimi söyledi, o şekilde aldım. Yalnız alırken de kadın benimle dalga geçiyordu. Çok sinirim bozuldu.

Yazdığım için rahatladım.

Yapıyorlar hocam maalesef. Mesela bizim yazlıkta 3 yıl önce şöyle bir olay yaşadım:
Benim yazlıkta orta-kötü arası ir bilgisayarım var. İşte CS 2 düşük ayarlar 60 FPS falan ama ben ETS 2 bir de özellikle GTA San Andreas oynamak için kullanıyordum. Neyse onun klavyesi bozduldu bir anda. O sıralarda A-101'de Piranha'nın dandik bir klavyesi satılıyor ama dedim iş görsün en azından dedim. Gittim yok dediler. Sonra tam çıkarken adamın elinde klavyeyi görmeyeyim mi?

Yapıyorlar hocam maalesef. Mesela bizim yazlıkta 3 yıl önce şöyle bir olay yaşadım:
Benim yazlıkta orta-kötü arası ir bilgisayarım var. İşte CS 2 düşük ayarlar 60 FPS falan ama ben ETS 2 bir de özellikle GTA San Andreas oynamak için kullanıyordum. Neyse onun klavyesi bozduldu bir anda. O sıralarda A-101'de Piranha'nın dandik bir klavyesi satılıyor ama dedim iş görsün en azından dedim. Gittim yok dediler. Sonra tam çıkarken adamın elinde klavyeyi görmeyeyim mi?
He yaw o kadına sormayıp içeriye baksaydim bu kadar zahmete hiç gerek kalmayacakti .D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı