bilgisayar noobu
Kilopat
Hocam 8 aylık ilişkim bitti. Aşk boş.
Hocam 8 aylık ilişkim bitti. Aşk boş.
Hayatta hiç sevgilinin olmaması
Arkadaşlar, şimdi en baştan ileride karşına biri çıkar tarzı bir şeyler söyleyebilirsiniz ama ben hiç zannetmiyorum. 17 yaşındayım, pek yakışıklı değilim, esmerim. Şu ana kadar bir kız bile bana seni seviyorum demedi. Bu ister istemez moralimi bozuyor. Yani okulda ya da başka bir yerde bulurum...www.technopat.net
Hayatta hiç sevgilinin olmaması
Arkadaşlar, şimdi en baştan ileride karşına biri çıkar tarzı bir şeyler söyleyebilirsiniz ama ben hiç zannetmiyorum. 17 yaşındayım, pek yakışıklı değilim, esmerim. Şu ana kadar bir kız bile bana seni seviyorum demedi. Bu ister istemez moralimi bozuyor. Yani okulda ya da başka bir yerde bulurum...www.technopat.net
Zaten olmuyor. Sözünü tutmuş oluyorum.Hocam hayır, sakın hocam, aman hocam. Ne olur sadece dersinize odaklanın. Bakın ne olur, yalvarıyorum. Ben bu hataya düştüm 4 ayım zehir oldu. Bu yaştaki kızlar ilgiye aç hocam. Sizle doymazlar. 2 haftadır bir profesörden eğitim görüyorum. Bu sene Boğaziçi işletme hedefim var. Keşke geçen 8 ay boyunca kız arkadaşım olmasaydı. Çok pişmanım yaptığıma. Şimdi o kızla bu kız bir mi demeyin. Bir abicim bir. Değişmiyor hiçbir şey. İlgiye muhtaçlar. Yalvarıyorlar ilgi için. Sadece ders çalışın nolur.
Eki Görüntüle 1491564
Zamanında yazdığıma bakar mısınız?
Derslere odaklanın iyor üniversite kazanın. İlgi bağımlısı olmayan zeki bir sevgili yapın.
Hocam bu zamanda temiz kız bulabilir miyim? Lise 3
B-Bu bu nasıl bir soru?Hocam bu zamanda temiz kız bulabilir miyim? Lise 3
B-bu bu nasıl bir soru?
Bulsan bile yanaşma. 11. sınıfsın. AYT dönemi başladı senin için. Şimdi TYT matematik ve Geometri'ye başla. AYT'yi de okulla birlikte götür.
Sakın sevgili yapma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.