Bu aralar görmediğiniz Technopat Sosyal üyeleri kimler?

Hocam 8 aylık ilişkim bitti. Aşk boş.

Hocam hayır, sakın hocam, aman hocam. Ne olur sadece dersinize odaklanın. Bakın ne olur, yalvarıyorum. Ben bu hataya düştüm 4 ayım zehir oldu. Bu yaştaki kızlar ilgiye aç hocam. Sizle doymazlar. 2 haftadır bir profesörden eğitim görüyorum. Bu sene Boğaziçi işletme hedefim var. Keşke geçen 8 ay boyunca kız arkadaşım olmasaydı. Çok pişmanım yaptığıma. Şimdi o kızla bu kız bir mi demeyin. Bir abicim bir. Değişmiyor hiçbir şey. İlgiye muhtaçlar. Yalvarıyorlar ilgi için. Sadece ders çalışın nolur.

Screenshot_2022-08-20-00-42-02-323_com.android.chrome.jpg

Zamanında yazdığıma bakar mısınız?

Derslere odaklanın iyi üniversite kazanın. İlgi bağımlısı olmayan zeki bir sevgili yapın.

Hocam hayır, sakın hocam, aman hocam. Ne olur sadece dersinize odaklanın. Bakın ne olur, yalvarıyorum. Ben bu hataya düştüm 4 ayım zehir oldu. Bu yaştaki kızlar ilgiye aç hocam. Sizle doymazlar. 2 haftadır bir profesörden eğitim görüyorum. Bu sene Boğaziçi işletme hedefim var. Keşke geçen 8 ay boyunca kız arkadaşım olmasaydı. Çok pişmanım yaptığıma. Şimdi o kızla bu kız bir mi demeyin. Bir abicim bir. Değişmiyor hiçbir şey. İlgiye muhtaçlar. Yalvarıyorlar ilgi için. Sadece ders çalışın nolur.
Zaten olmuyor. Sözünü tutmuş oluyorum. 😌

B-bu bu nasıl bir soru?

Hocam lise 2 de bana çıkma teklifi eden kızın sonradan öğrendiğimde 7 tane sevgilisi vardı. Ksskskak ve benim ilkimdi o kız. Bir de kızın elini tutarken titriyordum ölecek gibiydim kız da hiç belirti yoktu zaten gelen giden ellemiş herhalde.

Bulsan bile yanaşma. 11. sınıfsın. AYT dönemi başladı senin için. Şimdi TYT matematik ve Geometri'ye başla. AYT'yi de okulla birlikte götür.

Sakın sevgili yapma.

Hocam size bir soru soracağım?
YKS sınavında lisedeki seçmiş olduğumuz alan bir işe yarıyor mu AYT TYT'deki çıkacak olan konular dersler aynı değil mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı