Bu dönemde bilgisayar toplanmalı mı?

"Şu anda bilgisayar toplanmaz!" diye bir şey yok. Dolar sürekli artacak. Üretim yok bir şey yok. İleride daha fazla sıkıntı çekecek sistem toplayacaklar. Hatırlarsanız bayağı ünlüydü bir ara. Sanırsam 2002'deydi. Bir arkadaş "Dolar 1,7 olmuş bu zamanda sistem toplanmaz." demişti. Şimdi dolar 1,7 olsa kim sistem toplanmaz der? Bana kalırsa mümkün olan en kısa sürede sistem toplanmalı. Ekonomik kriz yakın gibi.
3500-4000 TL butcem var onerebileceginiz sistem var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PC yerine Xbox yada PS4 konsollarına yönelin. En azından oyun fiyatları tavan yapmıyor
PC yerine konsol almak isteyen alsın ama konsol oyunları PC oyunlarının fiyatlarından çok yüksek. Nadiren konsol oyunlarının PC oyunlarından bir kaç lira daha düşük olduğunu gördüm. Ayrıca dolar bu haldeyken oyunlar 500 liralara varan fiyatlarla konsola çıkış yapıyor. Yakında 600 700 liraları bile görebiliriz.

Peki suan konsol alsam mantikli olur mu?
Bana kalırsa ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Mesela ortalama bir PC+Ekipman+Oyunlar 6000TL'ye falan geliyor. Konsol 2000, monitör/TV 1000-2000. Adam akıllı 4-5 oyun da olmuş 1000TL. Değişen bir şey yok.

3500-4000 tl butcem var onerebileceginiz sistem var mi?
Kesinlikle konsol alabilirsin, artan paranızı yatırım yapabilirsiniz.

PC yerine konsol almak isteyen alsın ama konsol oyunları PC oyunlarının fiyatlarından çok yüksek. Nadiren konsol oyunlarının PC oyunlarından bir kaç lira daha düşük olduğunu gördüm. Ayrıca dolar bu haldeyken oyunlar 500 liralara varan fiyatlarla konsola çıkış yapıyor. Yakında 600 700 liraları bile görebiliriz.

Aynı oyunlar PC için de 500 Liraya yakın fiyatlarla piyasaya çıkıyor. Ezbere konuşmayı bir kenara bırakırsak PS store indirimleri ve kardeşlik yaparak çok ucuza oyun alınabildiğini görürsünüz.

Kesinlikle alınabilir.

Aynı oyunlar PC için de 500 Liraya yakın fiyatlarla piyasaya çıkıyor. Ezbere konuşmayı bir kenara bırakırsak PS store indirimleri ve kardeşlik yaparak çok ucuza oyun alınabildiğini görürsünüz.
Ama konsolda oynayabileceği oyunlar belli. PC'de ise ister CS:GO oynar ister PES. O yüzden PC bana kalırsa daha mantıklı.

Ama konsolda oynayabileceği oyunlar belli. PC'de ise ister CS:GO oynar ister PES. O yüzden PC bana kalırsa daha mantıklı.
CS GO ile God of War arasındaki tercih tabi kişiye bağlı. İkisinde de ortak oyunların yanı sıra özel oyunlar da var.

Hayır almayın. Fiyatın hakkını verecek sistem toplayamayacaksanız almayın. Kesinlikle almazdım ben 2 ay önce topladım şu fiyatlarla hava soğutma işini bile erteledim tek o eksiğim var.
Arkadaslar kafam karisti sizce 3500-4000 TL'ye sistem mi alayim yoksa konsol onerileriniz var mi?
Hangi şehirdesin? 2.el PS4 alabilirsin. Biraz kovalayarak az kullanılmış temizleri oyunsuz 1100-1200 bulursun. Ben satıyorum PS4'ümü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı