Bu dönemde bilgisayar toplanmalı mı?

İnşallah çatlatırım iyi sistem olmuş. Ama şu yukarıdaki ekran kartı ile daha iyi olur sanki.
Fiyatları yakın ama benim eklediğim ekran kartının sağladığı bellek gücü 2 GB daha yüksek yani daha uzun ömürlü ayrıca frekans değerleri de yakın. 8 GB yani RAM kadar ekran kartı var direkt bu haliyle alsan daha iyi gibi. Bu arada sistemin fiyatı 6300 oldu bas parayı al kardeşim.
Az önce baktım 5777 TL oldu kaçırma acilen al doların ne olacağı belli değil.

İnşallah çatlatırım iyi sistem olmuş.
Fiyatları yakın ama benim eklediğim ekran kartının sağladığı bellek gücü 2 GB daha yüksek yani daha uzun ömürlü ayrıca frekans değerleri de yakın. 8 GB yani RAM kadar ekran kartı var direkt bu haliyle alsan daha iyi gibi. Bu arada sistemin fiyatı 6300 oldu bas parayı al kardeşim.
Az önce baktım 5777 TL oldu kaçırma acilen al doların ne olacağı belli değil.
Fındıkta olduğumuz için biraz beklemek zorundayım fındık sonu olmadı para eklerim alırım şuan imkanım yok ödeme ile ilgili yoksa şuan veririm siparişi.Bir de Teknobiyotik güvenilir midir orada da fiyatlar çok iyi o yüzden soruyorum.

Fındıkta olduğumuz için biraz beklemek zorundayım fındık sonu olmadı para eklerim alırım şuan imkanım yok ödeme ile ilgili yoksa şuan veririm siparişi.Bir de Teknobiyotik güvenilir midir orada da fiyatlar çok iyi o yüzden soruyorum.
Teknobiyotik de gayet güvenilirdir elbette.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı